Tak jsem včera oměřil gumy a zadní měly drážky 5 mm, přední 6 mm. Asi se na tom podepsaly ty loňské 30°+ a pár kol na okruhu, jinak nevím, jak by to zmizelo tak rychle. Každopádně je v plánu kontrola geometrie, otázka zní - kde v Brně jsou schopní si s tím poradit a pohrát?
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)
Inak si s Bluresponse spokojný? Zháňam niečo v rozumnej cene čo podrží na suchu aj vode (žiadne závodenie) a bude mať nízky valivý odpor. Tieto dunlopy sú navyše o pár dB tichšie ako moje aktuálne (ContiPremiumContact 2). Bude to dobrá voľba?
Nevím, jak Blueresponse, ale Sportresponse po cca dvou letech ztvrdnou jak sviňa. Já teď přemýšlím, čím nahradit jeden pár, co jsem úspěšně dorval v písku. Nankangy NS-2R nebo Uniroyal Rainsport 3? Beru rozměr 185/60R14, takže nemám takovej výběr.
Já mám na autě stále ještě (asi hodně staré) Uniroyal Rainsport 2 a oproti fungl novejm zimákům (Nokian WR D3) je radost na nich jezdit, protože na nich auto v podstatě neplave. Ale už jsou starý a grip spíš nemají než mají... asi bych si měl brzy dopřát pořádný letní obutí...