Podložky pod SPZ

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: Podložky pod SPZ

Příspěvekod torg166 » 23 bře 2010, 18:36

šipky jsou v poho. Už se na ty podložky těšim :)
torg166

Příspěvekod Winie » 23 bře 2010, 20:13

to sem zvedavej kdo vam to udela. tohle je totalne nerealny. bude to tak strasne malinky, ze to nepujde ani vytisknout.
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 23 bře 2010, 21:10

Alessio píše:No há to u pavla pochopil tak, že to nejsou šipčičky ale porovnávací operátory > , jakože RWD je > (víc) než AWD a to je víc > než FWD. :?:

No jasně - vy ostatní, neměli jste matiku nebo co? :lol: :lol:

winnie má pravdu, to co navrhl Lukáš už je moc asi... ;)
PavelS

Příspěvekod Borgi » 23 bře 2010, 21:41

No byl to je návrh :-) nevím co všechno jde a nejde ale sítotiskem by to asi šlo :-) každopádně jeden Prostějovskej bazar má reklamní ale nádherný barevný a s neuvěřitelnejma detailama takže nějaká metoda bude :-D Já jsem to spíš hodil jen tak na plac že jsem zabíjel volný čas možná by to takhle komplikovaný nesplnilo ani svůj účel :-) Musí to něco říct hned na první pohled ;)
Borgi

Příspěvekod Borgi » 23 bře 2010, 21:45

Nebo je ještě možnost udělat nálepky na ty spodní širší strany tabulek, třeba Yamaha v Brně to tak má prostě má černý plátek pro RZ a na ten nalepí spodní nálepku ale aby zakrývala celej spodek, drží to i při Wapování - vyzkoušeno, tak by to možná přišlo i levněji a někdo jako třeba já mí stříbrný držáky RZ takže by si to vlastně mohl každej nalepit na držák dle svýho gusta
Borgi

Příspěvekod Winie » 23 bře 2010, 22:02

myslim ze na tohle je jeste brzo. az tu bude vic clenu, tak to mozna bude mit cenu
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod Koby » 23 bře 2010, 23:22

Ryba píše:
Koby píše:Nechcete se fakt domluvit a nechat si vyrobit na zakázku nějakou design těch rámečků? Cena by byla cca. 150,- za oba, problém je trochu s kusama, minimální počet co je firma schopná udělat je 60ks, tzn. 30 párů... Ale časem by se to podle mě udalo...

Pořád nic?? :D

Můžeš říct, jaká firma? Protože já je dělal pro jdm-meeting, taky byl minimální odběr 60ks, a dávali sme je za 50kc/ks a to sme natom este meli okolo 20kc zisk, takze bud se tu snazis vydelat(coz verim ze ne) nebo je to pekne draha reklamka...

A kdo viděl podložky od jdm ví, jaká je to kvalita (osobně sem neměl v ruce lepší podložky, kvalitní ohebnej a bytelnej plast, né jak ty sragory na benzinkach)

Každopádně, 60ks se tu podle mě neudá...

snažim se vydělat, samozřejmě... Víš co, z něčeho tu NC živit musim a těch pár stovek co bych tady udělal navíc by mě na dlouhou dobu zase spasilo... ;) Sorry, na bmwklubu když jsem to kupoval tak jsem měl za to, že jsem platil 200,- za 2ks - tzn. 100,- za jeden kus, ale na druhou stranu mi nějakej hlas řikal, že možná jednom 100,-/2ks ale to se mi zdálo málo, tak jsem tady nadhodil nějakou cenu mezi. Jinak tedy opravdu, byla to tehdy stovka za dva rámečky.

Edit: ta firma co to nechával dělat bmwklub je http://www.das-policka.cz/ ;) Co se mi na nich líbilo, že byly vyklápěcí a z dobrýho plastu. vypadaly takto Obrázek
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Borgi » 24 bře 2010, 07:40

No ty jsou hezký a pak mi říkejte že ta moje je moc detailní :-) že to nejde :-)
Borgi

Příspěvekod PavelS » 29 bře 2010, 11:31

Dávám první návrh, spíš k diskuzi - bude jich ještě moře ;)

Otázka je, jestli tam mít adresu fora...
SPZ 1_IL_RWD.jpg
PavelS

Příspěvekod torg166 » 29 bře 2010, 21:54

hmm luxusní, hned bych si to tam šoupnul ;)
torg166

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...