ADix píše:Já tu 520/180 našel v Polsku...ještě že to mám pár km do Polska ušetřím na te přestavbě několik tisíc
http://gaz-tech.ath.cx/sklep/index.php? ... 0-180-28-w
Henges píše:Já zas nechápu pořád dokola frázi že mx5 je auto pro radost a tam se na spotřebu nehledí. A právě proto bych to řešil. Při dnešních cenách benálu mi to tu radost kazí že nemůžu jezdit třeba víc a nechci projet majlant tak to chápu celkem. Aspon se může bavíc víc Nejde třeba o to ujet stejnou vzdálenost levněji, ale užívat si víc kilometru za stejný prachy, takhle mi to dává větší smysl
hajdik píše:Henges píše:Já zas nechápu pořád dokola frázi že mx5 je auto pro radost a tam se na spotřebu nehledí. A právě proto bych to řešil. Při dnešních cenách benálu mi to tu radost kazí že nemůžu jezdit třeba víc a nechci projet majlant tak to chápu celkem. Aspon se může bavíc víc Nejde třeba o to ujet stejnou vzdálenost levněji, ale užívat si víc kilometru za stejný prachy, takhle mi to dává větší smysl
přesně tak, benál 40,- benzín 17,- volba je jasná příští léto bude úžasné ježdění, už mám plán do španělska a to ušetřím spoustu peněz
konečně jsem našel nějaké zastání
mx5 lpg - nejlepší
Tomik píše:hajdik píše:Henges píše:Já zas nechápu pořád dokola frázi že mx5 je auto pro radost a tam se na spotřebu nehledí. A právě proto bych to řešil. Při dnešních cenách benálu mi to tu radost kazí že nemůžu jezdit třeba víc a nechci projet majlant tak to chápu celkem. Aspon se může bavíc víc Nejde třeba o to ujet stejnou vzdálenost levněji, ale užívat si víc kilometru za stejný prachy, takhle mi to dává větší smysl
přesně tak, benál 40,- benzín 17,- volba je jasná příští léto bude úžasné ježdění, už mám plán do španělska a to ušetřím spoustu peněz
konečně jsem našel nějaké zastání
mx5 lpg - nejlepší
Proč jsi to předělával na plyn když kupuješ benzín za 17,- ????
hajdik píše:příští léto bude úžasné ježdění, už mám plán do španělska a to ušetřím spoustu peněz
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 101 návštevníků