instalace nadrže LPG MX - 5

...kolem roadsteru MX-5
Pravidla fóra
Chceš se zde zaregistrovat? Napiš něco krátce o sobě adminovi na raduna@mx-5.biz.

Re: instalace nadrže LPG MX - 5

Příspěvekod ADix » 20 zář 2012, 09:31

Já tu 520/180 našel v Polsku...ještě že to mám pár km do Polska ušetřím na te přestavbě několik tisíc

http://gaz-tech.ath.cx/sklep/index.php? ... 0-180-28-w
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod Mike » 20 zář 2012, 09:36

hlavně ho*no ušetříš, páč budeš jezdit minimálně dvakrát tolik:D
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod Henges » 20 zář 2012, 10:34

Já zas nechápu pořád dokola frázi že mx5 je auto pro radost a tam se na spotřebu nehledí. A právě proto bych to řešil. Při dnešních cenách benálu mi to tu radost kazí že nemůžu jezdit třeba víc a nechci projet majlant tak to chápu celkem. Aspon se může bavíc víc ;) Nejde třeba o to ujet stejnou vzdálenost levněji, ale užívat si víc kilometru za stejný prachy, takhle mi to dává větší smysl ;)
Henges

Obrázky: 5

Příspěvekod Mike » 20 zář 2012, 10:39

A přesně vo tom to je. Na BMW klubu jsou kvarta frajerů, který nechápu, jak někdo může dát do BMW plyn a pak jezděj tramvají a na srazy vůbec, páč nemaj na benál:D
Je tolik krás, že tisíc let nestačí na přehled...
různé motorizované prostředky individuální dopravy od tří do dvěstěosmdesátišesti koní
http://www.legendysilnic.cz
Dovoz zajímavých strojů ze zahraničí, včetně papírování.
Obrázek
Mike

Příspěvekod ADix » 20 zář 2012, 10:44

S prestavbou v polsku mame lepsi zkusenosti nez u nas...se sekvenci jak to byla novinka si u nas nikdo neporadil a.v polsku hned prvni dilna za polovicni cenu nez byla v te dibe u nas...u felicie nechci ani rikat jak mi v Cr auto doprasili...nic netesnilo, prichyceni hadic samorezkama do podvozku a podobne...
...because still in progress...
ADix

Příspěvekod hajdik » 20 zář 2012, 11:24

ADix píše:Já tu 520/180 našel v Polsku...ještě že to mám pár km do Polska ušetřím na te přestavbě několik tisíc

http://gaz-tech.ath.cx/sklep/index.php? ... 0-180-28-w

já to mám do polska kus a v čr jsem nic nenašel, ale tahle nádrž by tam měla sednout uplně krásně :)
hajdik

Příspěvekod hajdik » 20 zář 2012, 11:27

Henges píše:Já zas nechápu pořád dokola frázi že mx5 je auto pro radost a tam se na spotřebu nehledí. A právě proto bych to řešil. Při dnešních cenách benálu mi to tu radost kazí že nemůžu jezdit třeba víc a nechci projet majlant tak to chápu celkem. Aspon se může bavíc víc ;) Nejde třeba o to ujet stejnou vzdálenost levněji, ale užívat si víc kilometru za stejný prachy, takhle mi to dává větší smysl ;)

přesně tak, benál 40,- lpg 17,- volba je jasná :) příští léto bude úžasné ježdění, už mám plán do španělska a to ušetřím spoustu peněz :)

konečně jsem našel nějaké zastání :)

mx5 lpg - nejlepší :D
Naposledy upravil hajdik dne 20 zář 2012, 12:54, celkově upraveno 1
hajdik

Příspěvekod Tomik » 20 zář 2012, 12:19

hajdik píše:
Henges píše:Já zas nechápu pořád dokola frázi že mx5 je auto pro radost a tam se na spotřebu nehledí. A právě proto bych to řešil. Při dnešních cenách benálu mi to tu radost kazí že nemůžu jezdit třeba víc a nechci projet majlant tak to chápu celkem. Aspon se může bavíc víc ;) Nejde třeba o to ujet stejnou vzdálenost levněji, ale užívat si víc kilometru za stejný prachy, takhle mi to dává větší smysl ;)

přesně tak, benál 40,- benzín 17,- volba je jasná :) příští léto bude úžasné ježdění, už mám plán do španělska a to ušetřím spoustu peněz :)

Proč jsi to předělával na plyn když kupuješ benzín za 17,- ???? :-D
´92 NA, No ESP, No ASR, No ABS -> fun as Fu*k
Tomik

Příspěvekod hajdik » 20 zář 2012, 12:53

Tomik píše:
hajdik píše:

přesně tak, benál 40,- benzín 17,- volba je jasná :) příští léto bude úžasné ježdění, už mám plán do španělska a to ušetřím spoustu peněz :)

Proč jsi to předělával na plyn když kupuješ benzín za 17,- ???? :-D

kua, LPG 17 ,- :-P ;-)
hajdik

Příspěvekod Pochtli » 20 zář 2012, 20:30

hajdik píše:příští léto bude úžasné ježdění, už mám plán do španělska a to ušetřím spoustu peněz :)

Počkej, pak ti bude půlka fóra závidět, až napíšeš sumu za projetý palivo :D
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000)
Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005)
Suzuki Swift 1.3 (1999)
Pochtli

Obrázky: 3

PředchozíDalší

Zpět na Diskuze o čemkoli...