riderhenry píše:Znacek 10AE mit nemusi, moc toho nevydrzely a jelikoz stoji novy strasne penize, plno majitelu se na to asi vykaslalo. Osobne bych spis nez 10AE mozna priplatil za nejake NBfl s vetsimi brzdami... Ale nemam prehled, kde se pohybuji ceny - zase za nejaky extremni rozdil to nestoji.
margo píše:riderhenry píše:Znacek 10AE mit nemusi, moc toho nevydrzely a jelikoz stoji novy strasne penize, plno majitelu se na to asi vykaslalo. Osobne bych spis nez 10AE mozna priplatil za nejake NBfl s vetsimi brzdami... Ale nemam prehled, kde se pohybuji ceny - zase za nejaky extremni rozdil to nestoji.
Ono NBfl cenove zacina o cca 2000 eur vejs a to je uz dost, je rozdil dat 3500eur oproti 6000eur.
Jinak uznavam ze je peknejsi, o tom zadna.
Z toho co jsem tak zatim nabral, tak bud pujdu do NA 1.6 ktera se da poridit kolem 50.000 a nebo NB 1.8 ktera se da poridit pekna tesne pod 100.000.
Jinak vzhledove se mi libi nejvic tahle, ty kola jsou proste bozi:
http://suchen.mobile.de/auto-inserat/ma ... ommend_DES
a NA se mi libi od jednoho zdejsiho clena fora:-)
margo píše:Ono NBfl cenove zacina o cca 2000 eur vejs a to je uz dost, je rozdil dat 3500eur oproti 6000eur.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 124 návštevníků