ono je to naozaj hlavne o tom aby si bol trpezlivý a neuponahlal to... zaaberá to veľa času hlavne keď to robíš prvý krát a chceš to čo najlepšie, povedal by som že minimum sú fakt tie 3 dni ako som to spravil ja pokial chces dodrzat vsetky technologické postupy. makal som od rana do vecera kazdy den , moźno by si to bol schopny stihnut za vikend ale no neviem... lak mi namiešali do 400ml dóz za 12€ kus, využil som 5 sprejov dokopy. chcel som na vrch dať číri 2K lak ale zatial som ho nedal no mám ho doma. plán je najprv auto prebrúsiť a preleštiť, ak sa mi to nebude páčiť a bude tomu niečo chýbať tak na to dám ešte lak a potom vosk. uvidíme, no hlavne je to auto skorej na zábavu ako na to aby to bola leštenka.... cize pokial chces aby to bolo pekné a krásne tak to daj spraviť. čo sa ceny týka, tmele stáli myslím okolo 15€ dokopy, pričom som kúpil zbytočne veľa toho so skelným vlaknom (1kg stacilo mi tak 200g
)no a tak akurát jemného (myslim ze okolo 300g). následne plniče od body tie boli myslím za 5€ ks kupil som 4 pouzil asi 2 ak vobec to. ďalej brusne papiere, začínaš medzi 100-180 na to davaš tmel, ten prebrúsiš so 180 a následne 320. a pridavaš tmel a robiš dokola toto kým si neni spokojný. potom dáš plnič a ten prebrúsiš so 600kou. následne možeš lakovať. Nevravím, že je to najlepší ani najsprávnejší postup, proste som si pozrel videá na youtube ako profi lakernik strieka so sprejmi