Zdravím,
před rokem jsem si přivezl Sportivku z Frankfurtu a jelikož jsem s ní pár tisíc odjezdil a mám letošní dovolenou za sebou, tak zas uvažuji o výměně za něco jinýho.
Včera jsme se s ní vrátili z Chorvatského Pelješacu (jedním směrem 1250km - vše po okreskách). Celková potřeba 7,2
Nemůžu na ní říct půl křivýho slova, ale jsem zvyklej auta měnit častějc než holky.
Mazda MX-5
r.v. 2001
1,9i 107Kw
najeto 209tis. (podle dodaných dokladů z německých TUV se tomu dá věřit)
já jsem to blbec před přihlášením a dovozovou technickou nestáhnul
Výbava Sportive (větší brzdy - ty jsou vážně dobrý!, tlumítka Billstein, nějaký ty rozpěry, kožený sedačky)
plusy
motor, převodovka, podvozek - naprosto ok
interiér ve slušnym stavu, řidičova sedačka je ošoupaná, ne prošoupaná
olej, filtry, rozvody Contitech dělány při 202tis.
mínusy
shnilý lemy a konce prahů jako každá druhá (přední nosníky na tom nejsou tak zle - říkal šroubovák)
střecha není zrovna v top stavu, ale dovnitř neteče
při blbnutí jsem LP blatníkem a kolem klepnul do lampy (samosvor samosvoruje a já se nelek)
- blatník vyměněnej, lak sedí. Bylo ohnutý rameno, tak jsem měnil všechno včetně těhlice s ložiskem. (mám druhý auto na díly)
- když jsem byl u toho, tak jsem shnilou nápravnici vyměnil za zdravou, ochráněnou žárovým zinkouváním
- 3D geometrie vyšla v pořádku, blatník jsem montoval sám a úplně nelícuje - to mám v zadeli.
Cena 90.000,- Pokud by byl ženich normální, jsem i ochotnej trochu cuknout. Nepotřebuju ale prodat za každou cenu.
případná výměna za nějakej pravověrnej offroad, nebo poctivou silniční čtyřkulku: LR Discovery, Impreza 2,0, A4 quattro, 330XD. Možný oboustranný doplatek.
další foto a info vážným zájemcům
k vidění v Prase
tel 773 404 115