Robo96 píše: ten mustang na prvej foto /slint <3
Robo tu máš mustanga z Nockalmpasse a pár záberov za ním je aj extra bonus v podaní kolóny cca 30 aut každé nad 450koníkov niektoré fakt pecky
Konečne som sa dostal k spracovaniu toho videa z dovolenky tak koho by to zaujímalo a mal tak štvrť hodiny čas može si ho pozrieť na tomto odkazu podotýkam je to len na PC kvoli ochrne autorských práv z YouTub-u
https://youtu.be/cMVGMr8VCK8Tak doplním aj tu dačo nové ...
Rovnako po dovolenke aj NB-čko si dostalo trochu zaslúženej opatere a kompletné umytie z vnútra a aj z vonku. Vyčistiť disky a prehodiť pneumatiky. Tu sa však žiadne prekvapenie nedialo ako u Miaty, všetky pneu sú rovnako na tom. Kvapaliny všetky v norme nič nechýbalo.
Pri čistení diskov som sa rozhodol dať dole kotúče prebehnúť ich na sústruhu stočiť a zrovnať ich boli tam malé nepatrné drážky od platničiek.
ale som rozhodnutý ísť do dačoho lepšieho počas zimy neviem či sa robia na big brake Hawk-y ale keď nie uspokojím sa aj s EBC asi Yellow a nejaké lepšie kotúče.
Ďalej behom parkovania v meste mi nejaký debil cúvol do predku a posral predný nárazník a držák EVČ tak som musel pre alokovať prednú špz
novú pozíciu dostala dole pred mriežkou chladiča
jediný následok z dovolenky bol občas popiskujúci remen na alternátore ale to som si najprv myslel ,že však origo 10 ročný remeň asi bude už KO ale po demontáži som sa divil jak hovado
po cca 12 000km sa mi povolil šrób spodný na alernátore a alernátor sa uvolnil a jemne skrížil. Tak som alernátor vrátil do svojej pozície a dal aj keď nebolo treba nový remeň.
A inak sa len vozíme a túlame kade tade po ČR ,SR a Rakusku proste tu naše blízke okolie.
Spotrebovo super od 6,8 - 7,8L/100km
Plány na najbližšie obdobie sú:
Výmena vzd.filtra origo Mazda
dorobiť dajaké denné svietenie spolu s hmlovkami ideál aby to bolo skombinované
zohnať ten nosič na kufor
brzdy Hawk + alebo EBC
a to je všetko potom sa len a len voziť