Leo29 píše:kufor je s hliníku ten nehrdzavie
skôr ti to oxidovalo. Bežný problém pri NC. Mne sa to zatiaľ robiť nechce ale tiež ma to čaká. Čím si to striekal?
hroche píše:výborně jen tak dál, vidím že stále jezdíš na 18", budeš je teda měnit?
Pet píše:Tak jsem dnes měl první nepříjemný problém.... Přijdu k miatě, odemknul jsem si dálkovým, otevřu kufr, dám si tam tašku, bohužel i klíče a zaklapnul jsem kufr.....Pak si jdu sednout dovnitř do auta, vezmu za kliku a ono zamčeno Zjistil jsem, že když v určité době po odemknutí nenastoupím tak se auto zase zamkne Tahle sranda mě dnes stála 2750 Kč Zámečník jel až z Prahy a u zámku se pěkně zapotil, navíc auto stálo na sluníčku a dnes bylo pěkné horko .... Prý že to za chvilku otevře a ono místo pár minut z toho byly 2 hodiny Prý to má kvalitní zámky povedlo se bez jakéhokoliv poškození Zítra si jdu udělat náhradní klíč........
Jirka píše:. a myslím, že nepomůže mít ani střechu dole, páč pokud auto zamkneš, tak dálkové ovládání kufru nefachá
Pet píše:Ne, jen elektrický. Konečně jsem přišel na to jak dálkovým ovladačem otevřít kufr, když jsem stiskl tlačítko na ovladači tak se mi neotevřel. Například když jsem šel z obchodu a rovnou šel do kufru, hrozně mě to začalo vadit. Nejdřív jsem si myslel, že to nefunguje, ale ono se tlačítko na ovladači musí podržet, aby se kufr otevřel
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 128 návštevníků