Bilý sprej se k Václavovi dostal, ke mně se dostala kontrolka a voltmetr už s bílým podkladem, takže dneska bylo veselo
Nejvíc jsem nevěděl, jak sundat kapličku nad budíkama, stačilo ji podebrat v přední části na obou stranách vedle volantu a s lehkým násilím vycvaknout boční úchyty a nakonec už ji jen celou chytit a ještě jednou škubnout k sobě (při pohledu ze sedadla). Nesmí se škubat/lámat směrem nahoru, tím by se polámal střední úchyt.
Kabely se na konektory uchytí rychle a jednoduše úzkýma kleštěma. Kabely jsem nezkracoval, takže jsou delší, než je nutné, ale lépe se tam zadělávají.
Z předchozích fotek to možná nevypadá, ale odstín bílé sedí v rámci možností velmi dobře. Bílé budíky NBfl mají tu nevýhodu, že jsou bílé, čili časem jejich barva dostává teplejší odstín (lidově řečeno žloutnou) a tím se chytá odstín hůře, ale tady se to povedlo slušně. Šroubky jsou černé díky lihové fixe
Ještě pár fotek v akci - šajn jako prase, fakt to vypaluje oči a jestli tohle někdo přehlédne, tak nemá za volantem co dělat
Velký dík Václavovi skvělá skvěle fungující věc