Alessio NC

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Alessio NC

Příspěvekod Alessio » 05 bře 2010, 23:07

Zatím to necháme bejt, v pondělí pujdu pro značky (snad!) a pak s tim najezdim par km abych zjistil jak se to vlastně chová...no a pak bych to případně řešil až i s dalšíma věcma do jedné obejdnávky...

PS: ja sem z toho auta uplně paf :shock: :o :mrgreen:
Alessio

Příspěvekod PavelS » 05 bře 2010, 23:20

To budeš příštích deset let ;) Málo lidí MX-5ku vymění za něco jinýho...protože nic jinýho není! :twisted:
PavelS

Příspěvekod Koby » 06 bře 2010, 11:02

mám to sice od ledna, ale to auto mě baví asi čim dál víc... Většinou mě každý auto omrzí tak za týden... :D Přeber si to :-)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod George » 06 bře 2010, 12:14

mooc pěkný auto:) a paf budeš pořád:) jak píše pavel, málo kdo jí vymění za jiný a někdo je pak začne ještě hromadit 8-)
Proud to be a "hater" that defends Authenticity
George
rádce

Obrázky: 4

Příspěvekod Alessio » 06 bře 2010, 14:58

Děkuju za pochvaly miatky...doufám že se mi nevysype, to by bylo hodně trapné :lol:.

už se nemůžu dočkat pondělka kvůli povinnému ručení, pak značky...a hurá pro auto :) . jen proboha at to hnusný bílý sleze, dyt tam mam letní!
Alessio

Příspěvekod Alessio » 09 bře 2010, 19:42

Znacky neznacky, dneska probehla kratka projizdka po okreskach.

1. snížení o 5 cm nikterak zásadně neovlivní komfort jízdy
2. ty krytky "kufru" sou sice super, ale muzu bez nich zit
3. plastovej windshield sice lemplíky jako sem já trošičku omezuje (viz foto :lol: ), stací si sundat pás, vysunout se na sedacce nahoru a jde to i bez vystupování...naštěstí.
4. díky snížení to vypadá neuvěřitelně dobře
5. díky snížení se bojim, že budu na pár místech škrtat spodkem a proto varianta žlutých Eibach (-3 cm) stále není vyloučena. I přes bod 1. a 4., potrebuju proste aby to dojelo vsude kam se vydam.
6. diky tomu, ze je v kabine hluk jako krava (mysleno - oproti beznemu autu) nelituju ze sem si koupil verze bez BOSE. Popík to hraje dobře.
7. v zatackach to sedi bozsky i na totalne vojetejch Michelinech (viz foto kola)
8. jaky gumy na to? Najezdim malo, ale do extremu me nežeňte... Potenzy 050A? Pirelli P Zero? Toyo T1R? PS: Ridere vím...chci proste normalni gumu :-D

no a par fresh fotek ze dneška

ma003.jpg

ma005.jpg

ma006.jpg

ma010.jpg

ma009.jpg

ma011.jpg

ma012.jpg

ma014.jpg
Alessio

Příspěvekod Koby » 09 bře 2010, 19:48

hezký :-)

je to fakt krutě dole... :D Já bych chtěl dolu, ale tak -2cm... i ty -3cm se mi z fotek už tolik nelíbí.

Co střecha dole? jezdil si? :D jsem si dneska dával výlet Prahou bez a nejlepší..:-) serpentinky holečkova - strahov... Pak chodkovy sady.. Měl jsem kliku, že jsem před sebou nikde neměl ani kolo, takže jsem se mohl svést :twisted:

Co ty boční krytky, jak moc je složitý to nadnat a vyndat?
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Alessio » 09 bře 2010, 19:56

Prava tam byla hned, leva mi tam nesla...tak sem s ena to vybod, mel sem zkrehly prsty. Jel jsem se strechou, ale uz se nemuzu docat na pondeli/utery az si ji privezu domu :-)

PS: co ty gumy? nejake tipy? Zase aby nestaly majlant, malinko jsem se vydal z penez nakupem jednoho sedivyho auta :lol:
Alessio

Příspěvekod riderhenry » 09 bře 2010, 20:01

To snizeni je perfektni, neche to tak!!! Nebo si te najdu, jak uz jsem rikal :D K tem gumam nemam zadnou vyhradu, leda bys planoval casto jezdit na okruh :) Treba ty R1R a asi vsechny podobne pneumatiky nejsou do mesta moc dobre - jsou o hodne tezsi a maji extremne tvrde bocnice... Na svuj rozmer bych volil T1R ;)

EDIT: Jesta zauvazuj nad tema Bridgestone Turanza ER300, maj fakt skvelou povest i na sportvni jezdeni...
1999 10th AE
Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.
riderhenry

Příspěvekod Koby » 09 bře 2010, 20:05

Alessio: já budu dávat určitě Bridge potenzy ty re50 nebo jak se to jmenujde celý... Měl jsem s nima několikrát čest na ruzných autech a přijdou mi špičkový. Krom toho, na mx5 se dávaj od nějakýho data standartně a jízní vlastnosti šli oproti do té doby standartním Michelin pilot sport udajně dost nahoru. Na youtube lze dohledat video...
Free willy2.0
Koby

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora