Toto jsem zahlídl pár dnů zpátky na mobile.de a uložil jako screenshot pro kamaráda. Pokud hledáš něco takového, tak proč ne. Za mě je to nejhezčí barevná kombinace, takže držím palce
NB 1.6 (81kW) 11.09.1999 Titanium Gray II NA 1.6 (66kW) 28.10.1996 Montego Blue Mica „Nejsme tak bohatí, abychom si mohli kupovat levné věci.“ - Baťa Organizace hromadných nákupů na IL se slevou Aktuální kolo
Je to to auto co se v Německu prodávalo za 46.000? Přemýšlím ty auta sem taky vozit, těch 20-30 tisíc se tam vždycky rozdíl, tady i víc, jestli to prodá
díky za informaci, o autě vím, bohužel jsem teď musel hodit mazdu na vedlejší kolej a řešim svůj první povoz abych měl čím jezdit. Každopádně zatím díky za informace a postřehy, aspoň vím že to jde.
U téhle jsou přečalouněné sedačky a bohužel do tmavé, ale jsou krásné
Tomik_84 píše:Je to to auto co se v Německu prodávalo za 46.000? Přemýšlím ty auta sem taky vozit, těch 20-30 tisíc se tam vždycky rozdíl, tady i víc, jestli to prodá
Tady je to stejný jako s Polákama, samý kšeftař - v Německu zalevno koupit, dotáhnout, stáhnout tacho, umýt a střelit o 20-30t dráž. Proto tu v podstatě neexistují kusy kolem 50 tisíc.
NB 1.8 -> NB 1.6 -> NBFL 1.8 -> NB 1.6 Miracle (2000) Toyota Avensis kombi 2.0 VVTi (2005) Suzuki Swift 1.3 (1999)