AndrewG píše:navyše majú novy typ ramu ktory je genialny a sam zvazujem predaj mojeho Harddog ramu aby som kupil tento...jedine co ma serie je ze mi diery asi nevyjdu rovnako, to ma vlastne aj odradza od nakupu
vhml píše:Já bych byl pro. Sám bych ještě jeden navíc vzal. Balený při odeslání z Polska jsou vždy po dvou, takže to chce nějakej sudej počet. Když jich bude míň jak 5, tak je tam nějaká cena trochu navíc, protože jak jsme jich bral přes 5ks, tak bylo nějaký procento dolů, aby vyšla ta celková cena kolem 8500.
AndrewG píše:navyše majú novy typ ramu ktory je genialny a sam zvazujem predaj mojeho Harddog ramu aby som kupil tento...jedine co ma serie je ze mi diery asi nevyjdu rovnako, to ma vlastne aj odradza od nakupu
studio_penguin píše:Mám jednu otázku: ..když se montuje CYBUL rám, který má na koncích trubek plotny s dírami (a teď nemyslím horní uchycení pod šrouby pásů, ale spodní), tak se do kastle navařují proti-plotny s dírami pro zesílení nebo se to montuje jen do děr v plechu kastle..?
TeeJay píše:AndrewG píše:navyše majú novy typ ramu ktory je genialny a sam zvazujem predaj mojeho Harddog ramu aby som kupil tento...jedine co ma serie je ze mi diery asi nevyjdu rovnako, to ma vlastne aj odradza od nakupu
V čem je ten nový model lepší, kromě toho, že bude z auta hůř vidět dozadu a bude těžší? A jaký je smysl těch děr uprostřed X?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 návštevníků