P: Corbeau Club sport s pojazdami

P: Corbeau Club sport s pojazdami

Příspěvekod AndrewG » 10 lis 2016, 19:44

Zdravím,
predám skrupinovu sedacku Corbeau Club sport vo fajn stave.
Bola použitá na spolujazdcovi a kedže vačšinu času jazdím sám tak moc používaná nebola.
dôvod predaja je kúpa inej sedačky a potreba rýchlych prašulí na stavbu hlavy...
Cena pre forum je 110€.
jedná sa o túto sedačku:
http://turnerautosport.com/product/corb ... port-seat/ úchyty sú pre spolujazdca, ale ak sa nemýlim sedí to uplne rovnako aj na soferovej strane, jediny rozdiel je packa na opacnej strane co je asi jedno...ked tak si prehodite pojazd zo seriovej sedacky. Bocny uchyt je s FIA homologaciou, nic extra 3mm ocel.
jedina vada krasy je malé poškodenie na strane od dverí, kedže sa sedačka pôvodne opierala o dvere, neskôr som to upravil takže to bolo ok a druhá vec je klasicky vyblednutá od slniečka na "uchu" od bočného skla. Klasicky citlivé miesto škrupín "v zahnutí" je neroztrhané a v poriadku. Zadná časť má iba jeden povrchový škrabanec a kopu capiek od ruk a lepiaciacej pasky z obalu...
potrebujem predať rýchlo, takže ak sa rozhýbete rýchlo tak bude cena 100€
sedačka je OK pre ludí do 185Cm, má otvor aj zo spodu pre 5/6bodový pás. zmesti sa tam v maximalnom pohodli človek s veľkosťou nohavic 32", ja mám 34" a je to také celkom príjemne tesné, no to už nie je pre každého. fyzicky sa tam zmestí aj človek s veľkosťou 38" ale to už nie je boh vie čo :-D
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
AndrewG

Re: P: Corbeau Club sport s pojazdami

Příspěvekod adamATR » 11 lis 2016, 14:23

Za 100E beru. Posilam SZ
adamATR

Re: P: Corbeau Club sport s pojazdami

Příspěvekod AndrewG » 11 lis 2016, 17:44

Predbezne predane