Tak letošní sezona super, jezdilo se hlavně po ČR (Orlické hory, Jeseníky a hlavně kratší výlety kolem Prahy) a pár dní jsme strávili ve Vysokých Tatrách - celá cesta z Prahy do Tater a zpět byla super, ani jeden kilometr jsme nejeli po dálnici (vlastně asi 5 jo, při zpáteční cestě jsem omylem najel na dálnici u Žiliny, kde to bylo trošku rozkopaný a já lehce zazmatkoval).
- Cestou do Tater
Bohužel mi letos časově nevycházely žádný srazy, K&K, vyjížďky a podobný hromadnější akce, tak se snad pro příští sezónu polepšim.
Za celou sezonu se naštěstí nevyskytl žádný vážný problém, pouze na jaře při výměně oleje a filtrů se znova muselo udělat jedno gufero, přes které lehce utikal olej.
Největší novinka je asi lešení od Lukáše Sauberera, potom takový drobný detail v podobě tažného oka od Destructora. Montáže rámu jsem se trošičku obával, přece jenom nemám zrovna nejlepší prostory a nářadí, ale šlo to až překvapivě lehce, obzvlášť když má člověk dobrý pomocníky
Rám od Lukáše můžu jedině doporučit, vše krásně sedlo. Jen teda musím sehnat co nejdřív windschott, bez něj dovnitř zatraceně fučí a teď při teplotách +-10°C to neni žádná hitparáda...
- Jak jí to bez značky sluší, holce mojí...
- Když má člověk pomocníky, jde to skoro samo :-D
- Konečně hotovo.
Plánů na příští sezonu by bylo více než dost, tak uvidíme, co dovolí finance.