hospodský píše:Na NCcko se nejvic pouziva rezerva z RX-8.. Mela by se vlezt i do kufru.
MaxCZ píše:Vzhledem k tomu, že jsem vycházel z toho, že NCčka jezdí i na 16" ráfcích (to by snad mělo řešit ty brzdy), tak jsem koupil rezervu z Hyundai i40.
Dle mých výpočtů je obvod kola stejně velký, šrouby i vnitřní díra sedí: 125/85 R16 - rozteč 5x114,3 - středová díra 67
Jen nevím, jak to bude s kufrem u auta a jeho rozměry...
Safa píše:hospodský píše:Na NCcko se nejvic pouziva rezerva z RX-8.. Mela by se vlezt i do kufru.
Mám stejné info. Už půl roku hlídáme se servisákem okolní vrakáče, ale zatím bohužel ani ťuk. Představa, že kvůli defektu pojedu domů na podvalu, se mi pranic nelíbí. A dostat v pneuservisu od mechanika pojeb za použití lepicí sady se mi taky moc nechce...
Safa píše:hospodský píše:Na NCcko se nejvic pouziva rezerva z RX-8.. Mela by se vlezt i do kufru.
Mám stejné info. Už půl roku hlídáme se servisákem okolní vrakáče, ale zatím bohužel ani ťuk. Představa, že kvůli defektu pojedu domů na podvalu, se mi pranic nelíbí. A dostat v pneuservisu od mechanika pojeb za použití lepicí sady se mi taky moc nechce...
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 134 návštevníků