KarolKo píše:Takže je to tak, jak jsi psal 18.11., tedy dojezdovka z Hyiundaie i40 ?
MaxCZ píše:KarolKo píše:Takže je to tak, jak jsi psal 18.11., tedy dojezdovka z Hyiundaie i40 ?
Ano, jak jsem psal - Hyundai I40 - 125/85 R16 - rozteč 5x114,3 - středová díra 67
Jinak, kolik to zabírá místa v kufru........to je mi úplně jedno. Neplánuji s Mazdičkou nic stěhovat a ani jet na dovolenou do Jugoslávie.
KarolKo píše:K poslední větě - cítím to stejně, a proto si ji pořídím taky. A až pojedu zase do Alp, tak buď omezím obsah tašky anebo prostě rezervu nechám doma. Většinu nájezdu ale budu mít s pojistkou v podobě dojezdovky...
MacTeine píše:Mě osobně teda nejvíc vrtá hlavou, když už na auto nasadím rezervu, kam dám to píchlé kolo... Spolujezdci na klín? Vozím kompresůrek, opravnou sadu s knoty a dokonce i tu rezervu, ale zrovna pro tu bych sahal fakt až jako poslední.
MaxCZ píše:KarolKo píše:Takže je to tak, jak jsi psal 18.11., tedy dojezdovka z Hyiundaie i40 ?
Ano, jak jsem psal - Hyundai I40 - 125/85 R16 - rozteč 5x114,3 - středová díra 67
Jinak, kolik to zabírá místa v kufru........to je mi úplně jedno. Neplánuji s Mazdičkou nic stěhovat a ani jet na dovolenou do Jugoslávie.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 204 návštevníků