Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod seatik » 12 pro 2016, 22:02

Pěkný :P To japonsko muselo vyléčit bolavou dušicku. Doufám , že se pochlubíš fotkama pořádných japonských kár :) a přidáš nějakou historku z místního života. Závidím fest :P :twisted:
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Obrázky: 1

Příspěvekod kousmen » 12 pro 2016, 22:07

Něco snad někdy napíšu. Každopádně to byla síla a chci se tam vrátit...

Ještě koukám do fotek z mobilu a připomínají mi, že mi ten pantáta pomohl ještě s další opravou. Byla to výměna tyček řízení a mám takový podezření, že ještě něco, ale nějak si nemůžu vzpomenout co. Každopádně tehdejší odoka geometrie fungovala zatím nejlíp ze všech.
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod seatik » 12 pro 2016, 22:16

Ty jo,Pavel je šikula ;) :)

Jinak docela strasti s Majdou. :? ale zase bude dělat nebo už dělá radost :)
Mx5 red NA 1.8 16v 96 kw, m-edition prodáno :-(
Subaru BRZ 2.0 WRB MT new
Subaru Forester XT 2.5T 2007
seatik

Příspěvekod kousmen » 12 pro 2016, 22:33

Jo, nebýt jeho, tak nevím jak bych na tom s Majdou byl. Pomáhá mi snad se vším, takže mu patří velká úcta a dík.
Co se týče Majdina osudu, tak ho má jistej. Přes zimu se bude provádět generálka motoru, hned co zajedu tu Exedy spojku a setrvačník, což je asi 800 km. Rád bych sehnal samosvor, protože to, co mi věnoval a namontoval Pavel, je open. Já jsem s ním naprosto v pohodě, ale po svoru už dlouho toužím a rád bych se příští rok zůčastnil nějakýho ježdění na okruzích, abych se konečně naučil řídit a ovládnout open je kolikrát fakt náročný...

Další aktualizací měla být fotka Majdy na "nových" kolech, kterou jsem ještě nevyfotil, ale našel jsem mobilovku kol ve stavu po opravě. Jsou to BBS Nardi vyrobené v Itálii stejně jako volant Nardi, který mám v majdě od novoty už pár let. Není jich zrovna nejvíc a když, tak ve čtrnáctipalcové verzi. Tyhle jsou v rozměru 7x15" a mají dokonce pokličky se znaky v pěkným stavu. Samotný kola byly doškrábaný od obrubníků, ale rovný, takže prošly opravou za pět tisíců a jsou jako nový. Původní SSR jsou dočasně v inzerci, což nebylo snadný rozhodnutí, ale asi to tak má být, protože mě k prodeji okolnosti vedou. Když se neprodají, tak je opravím taky a budou Majdě dělat radost dál.

Fotku Nardíků na autě přidám až ji udělám. ;)

Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod AndrewG » 12 pro 2016, 22:53

jee moj oblubeny projekt :-)

ty SSR "snáď" nikto nekúpi a keď budu penizky tak sa im dostane pozornosti a budu zdobiť ďalej tvoje auto :)
nardi vypadajú veľmi raritne už len pri pohlade nikdy som o tych kolesach nepocul...inak co to mas za vyfuk pitcrew ?
AndrewG

Příspěvekod kousmen » 13 pro 2016, 15:08

Moje slova o tých SSR. Ale na druhou stranu si říkám, ať je někdo vezme abych měl na diferák, generálku motoru a pár dalších smyslů. Jen se bojím, že už nikdy nenajdu kola, díky kterým Miata vypadá tak japonsky. Jsou pro mě splněným snem, kterej v těchto rozměrech už jen tak neseženu, takže na to myslím ve dne v noci. Ale zatím se nikdo neozval, takže cajk. :D

PitCrew zdá se býti tenhle můj kousek, kterým majda prdí už spoustu let. Taky jsme ho s Jirkem dražili v Japonsku a posílali lodí. U japonských PitCrew Racing dělali zakázkový přestavby nejenom legendárního čumáku, ale taky zadku a mnoha dalších dílů. Výfuk často měnili za parádní duplex s vyústěním uprostřed zadku, ale dají se sehnat i jiný výtvory z nichž má být jedním právě tenhle, kterej taky vyfukuje uprostřed. Jsem na tenhle úlovek hrdej a svým zvukem mi nádherně nahrazuje rádio, který jsem věnoval sestřence. :D Ale dobrej zvuk má jenom bez katalizátoru. :)

Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Pavel260 » 13 pro 2016, 22:07

seatik, kousmen: to je jen výměna kus za kus, to mi občas jde. :-D když můžu (a chce se mi :D ) tak pomůžu ;)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 26 kvě 2017, 20:10

Tak jsem se rozloučil se svýma milovanýma kolama a nasadil "nové" BBS Nardi v rozměru 7x15" ET33. 8-)
Obrázek

Celkem líp se na nich výletuje, protože jsou specifikací daleko blíž originálu a podlaha je asi o půl palce výš. :D
Obrázek

Ještě trošku zvednu zadek a bude to zase o něco průjezduschopnější a hlavně vyváženější, protože teď ji mám trošku z kopce. :)
Obrázek

Samozřejmě jsem ten offroad packet hned otestoval. :?
Obrázek

A konečně mi teď kola ladí k nejlepšímu volantu všech dob. Zakládám limitovanou edici Nardi Torino. :P
Obrázek

Aktuálně mám sice milion věcí, co bych na autě měl udělat, ale stejně mě nejvíc sere špatnej formát přední SPZ, takže si snad brzo půjdu zažádat o nápravu.
Obrázek

Škoda, že mě neměl kdo cvaknout, když jsem zrychlil po nájezdu na asfalt a bláto se jalo hledat všechny světový i vesmírný strany. :lol:
Obrázek

Jak pravila moje dívka "Máme pěknej člun na pole.". :D
Obrázek
Naposledy upravil kousmen dne 29 kvě 2017, 17:39, celkově upraveno 1
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod AndrewG » 26 kvě 2017, 22:24

ta posledna fotka je paradna kousi ! škoda tych kol, za mna je to krok spat ale chapem ze niekedy treba aj take robit... :)
AndrewG

Příspěvekod gramo » 29 kvě 2017, 11:21

No je to parádní celé, ale polní člun vede :-)
gramo

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora