Jo, nebýt jeho, tak nevím jak bych na tom s Majdou byl. Pomáhá mi snad se vším, takže mu patří velká úcta a dík.
Co se týče Majdina osudu, tak ho má jistej. Přes zimu se bude provádět generálka motoru, hned co zajedu tu Exedy spojku a setrvačník, což je asi 800 km. Rád bych sehnal samosvor, protože to, co mi věnoval a namontoval Pavel, je open. Já jsem s ním naprosto v pohodě, ale po svoru už dlouho toužím a rád bych se příští rok zůčastnil nějakýho ježdění na okruzích, abych se konečně naučil řídit a ovládnout open je kolikrát fakt náročný...
Další aktualizací měla být fotka Majdy na "nových" kolech, kterou jsem ještě nevyfotil, ale našel jsem mobilovku kol ve stavu po opravě. Jsou to BBS Nardi vyrobené v Itálii stejně jako volant Nardi, který mám v majdě od novoty už pár let. Není jich zrovna nejvíc a když, tak ve čtrnáctipalcové verzi. Tyhle jsou v rozměru 7x15" a mají dokonce pokličky se znaky v pěkným stavu. Samotný kola byly doškrábaný od obrubníků, ale rovný, takže prošly opravou za pět tisíců a jsou jako nový. Původní SSR jsou dočasně v inzerci, což nebylo snadný rozhodnutí, ale asi to tak má být, protože mě k prodeji okolnosti vedou. Když se neprodají, tak je opravím taky a budou Majdě dělat radost dál.
Fotku Nardíků na autě přidám až ji udělám.