V sobotu jsem dodal rozvoďák, zadekloval to. Chvilku motal s motorem na startér bez kabelů ke svíčkám, aby se olej natlačil do hlavy. Pak dodal kabely, dal se do startování a... a vono nic. Motor ani neškytnul, cca při 3. startování se mi zdálo, jakoby motor párkrát škytnul. No, nějak mě napadlo, že jsem třeba ulil svíčky při tom točení na prázdno. Večer jsem ještě skočil pro svíčky, vyměnil je a... a zase nic
Vyčistil jsem čidla na klice a vačce, prošel všechny konektory, vše se tvářilo ok. Už bylo půl 10, řekl jsem si, že na to kašlu. m8 strašil se špatně nastavenejma rozvodama, ale já si byl jistej, že jsem vše udělal správně. Pak mi ale docvaklo, že aby byly svíčky ulitý, musely by bejt od benzínu. Ale po vyndání byly suchý. A už jsem tušil, kde je chyba. Šel jsem přehodit hadičky co vedou palivo do vstřikovací lišty, samozřejmě benzín teče jen jednim směrem, takže to bylo natlakovaný a celýho mě zkropil benzín, nicméně pak už to chytlo bez problému
V neděli jsem namontoval chladič, nalil vodu, vyměnil olej a kdyby nebylo všude nasolíno, jel jsem auto projet