whisper píše:Ja ich mám na aute už asi dva roky, tá farebná plastová vrstva moc kvalitná nie je (na začiatku a konci sa olupuje), ale pod tým je opletaná oceľ a tá je zatiaľ bez poškodenia. Ja som ich kúpil za trochu menej, ale myslím, že v cene do 100 eur ich môžem odporučiť.
bkralik píše:Nerad bych byl kazič radosti, ale proč je neobjednáte od Jedetoshop? Když využijete jdm-slevu (http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?f=38&t=5477), tak vychází sada na miatu na 2465 kč + doprava zdarma
Super je, že umí vyrobit i téměř jakoukoliv hadici podle vašeho přání (a to furt za cca stejnou cenu!), já si od nich nechával dělat nesehnatelnou spojkovou hadici na Alfu Romeo 164...
Ahoj,
sada brzdových hadic na MX-5 (vč. 1.8 Sportive) je včetně rozbočovací kostky. Proto je dražší, než stadardní sada 4ks hadic. Vychází s JDM slevou 3.060 Kč s DPH. Foto v příloze, zítra můžeme odeslat. Pokud je to ok, tak stačí dát vědět + adresu + jestli platba na účet nebo dobírkou.
S pozdravem
Mates / Matěj Řehák
m8rinek píše:A druhovýrobná gumové jsou snad homologované? Neřešil bych to... BTW jsem chtěl zapsat na základě TUV silnější stabilizátory a nikdo se s tím nezabýval, že tohle nikdy nikdo kontrolovat nebude, že je to zbytečné... Jiný přístup byl u výfuku, kol, rámu, podložek...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 53 návštevníků