Do sportivy jsem namontil zatím přední tlumiče B8 s Eibach pružinama, rozhodil přední brzdy, třmeny s držákama jsou teď v zinkovně. Auto otočil a pustil jsem se do výměny zadních tlumičů. Sice 1.6 přišla o B8, ale sportive podvozek myslim taky nebude zlej
Kolem plastovejch kusů v podbězích nenápadně vykukuje rez, tak jsem na levé straně plasty sundal a je to děravý. To auto je zespodu vůbec celý okyslý, patrně dobu stálo a to, že někdo poměrně důkladně spodek nastříkal umrdolem, ale bez předchozího odstranění koroze, to tomu vůbec nepomohlo... Ale to se všechno dá do kupy. Stav zadních podběhů mě dovedl k závěru auto zatím nepřihlašovat, s m8rinkem jsme dohodli termín, kdy uděláme nosníky a mám v plánu se dohodnout s klempířem v Jičíně, aby auto hned po nosníkách šlo na opravu zadních lemů a podběhů. Při nosníkách mam v plánu namontovat zrepasovanou přední nápravu, po lemech chci vyhodit zadní nápravu, udělat ošetření podlahy a zadní části kastle a namontovat taky zrepasovanou nápravu. Plánů dost, tak uvdíme, co na to finance a čas. Naštěstí mě nic netlačí, na ježdění si ještě nechám 1.6, tak bude čas vše kvalitně dát dohromady