Taky jsem po nich koukal. Origo jsou k sehnání hodně těžko. Občas jsou na autolinku - stačí jim napsat, domluvit se a hodí tě do pořadníku. Čekačka 6 měsíců až jeden rok. Jinak v evropě o ničem nevím. Pak už by to bylo z USA a tam je to s dopravou a clem ještě větší ranec. I tak bych ale zvažoval spíš origo. Nic proti polákům, ale materiál nemá tu kvalitu a při tom cenovém rozdílu se myslím si vyplatí si připlatit. Ale záleží na každém. Nicméně tak jako tak to bude drahej špás.
Kvalita je až prekvapivá. Manžela pri cúvaní z chodníka skôr zvesila nárazník z úchytu, ale lip jedoducho bez prasknutia drží. Objednával som nástavce prahov minulý týždeň, cena bola +/- 120€
Naposledy upravil Andy4 dne 01 bře 2017, 10:41, celkově upraveno 1
Mám to v garáži, takže jediná foto kde to mám vyobrazené je toto. Nástavce sú pod repaplechmi zadných blatníkov. Materiál je niečo medzi plastom a laminátom, tak ako lip. Má to slušnú pružnosť, takže životnosti a praskania sa nebojím vôbec.
Tu kvalitu lipu můžu potvrdit, nevím jakým postupem to laminují, ale je to fakt dost pružný pokud ty prahy budou kvalitou stejné (což by selským rozumem měly) tak je to za tu cenu dobrý kup
taky bych rád kryty prahů... a co kdyby někdo prahy vypůjčil a pak podle nich udělat formu? pak by se to dalo vytvořit z laminatu či carbonu ja vim že to bude složite ale byla by to cesta