blacklemon4 píše:inak pri tom počasí som si uvedomil , že už mám svoje roky a nebudem za každú cenu ťahať Mxu von. Ked nebude aspon 15C a slnko kaslem na to. Jazda zo strechou ma obťažuje hlavne hlukom
Skopo píše:Tiez som teraz menil baterku na NC a lietali volnobezne otacky. Robi to vzdy, ked odpojim baterku. Pomaha ked jej dam poza usi, par krat hore babou naplno a potom uz otacky zase pekne drzi
dopr píše:Litajici volnobeh po odpojene baterce (treba i jen na hodinu) je celkem bezna vec. Bud v klidu. ECU si driv nebo pozdeji volnobeh znovu namapuje. Idealni je nejaky vylet apson 100 km s pestrou paletou stylu jizdy. V sobotu jsem podruhe odzimovaval svoje NC a za hodinu a pul jezdeni se volnobeh srovnal.
Jirka píše:dopr píše:Litajici volnobeh po odpojene baterce (treba i jen na hodinu) je celkem bezna vec. Bud v klidu. ECU si driv nebo pozdeji volnobeh znovu namapuje. Idealni je nejaky vylet apson 100 km s pestrou paletou stylu jizdy. V sobotu jsem podruhe odzimovaval svoje NC a za hodinu a pul jezdeni se volnobeh srovnal.
Stejná zkušenost. Já měl ale ještě bonus v podobě svítící kontrolky ESP (čiže vypnuto). Po 10 km jízdy jsem motor vypnul, nastartoval a už nesvítí... takže případně kdyby někdo panikařil...
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 136 návštevníků