já už tam psal jestli mi pošlou kolik to váží ale děkuji za tipy ! myslel jsem že to bude malinko lehčí takže defakto když se objednaj výfuky 2 tak se ušetří 5 eur .. takže to skoro nemá cenu
Imho výfuky neposílají čistě podle té přiložené tabulky. Objednávali jsme tehdy ve dvou a rozdíl byl podle mě trochu větší, ale možná si to blbě pamatuju nebo se to za tu chvíli změnilo.
Dual Cobalt ani single exit se váhově 27 kg ani neblíží, to je nesmysl už ho mám na autě rok a půl, ale jsem si dost jistej, že jsem při montáži neměl problém, musí mít pod 10 kilo. Otázka je, jakou váhu mu oni připisují, ne kolik opravdu váží
Co píše TeeJay musím potvrdit. Ke 30 kg by se to určitě blížit nemělo, i když vezmu v úvahu, že dual je těžší a měl jsem v prackách jen single exit. Kdyžtak napište h.k.error, ten vám single exit může i zvážit, jestli ho ještě nenamontoval
tak mi odpověděli na mail. single má 10 kilo a dual 13,5. poštovný na jeden by mělo být 28 + VAT (20%) a na dva 35 + VAT. jde do toho někdo teda semnou ? že by jsme ušetřili pár korun na poště ?
nova akce Letní sleva - až 35% sleva na vybrané klasické auto díly a příslušenství!
* Summer Sale Všeobecné podmínky: Prodejní ceny uvedené v UK liber (GBP) se započítanou DPH 20%. Tato nabídka je platná pouze na objednávek od čtvrtka 4. května, které končí čtvrtek 8. června 2017