Erikova NBFL 1.8 Impuls

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Erikova NBFL 1.8 Impuls

Příspěvekod TeeJay » 29 bře 2017, 14:38

A takhle žlutě svítí halogeny na mojí NBfl, ony to nejspíš xenony nebudou :) Ještě jsem žádný NA/NB s xenony neviděl.
A Fernie nám poradí, jestli by šlo snadno udělat, aby se zaplejma světlama nesvítily ty DRL vůbec, ani ten angel eye kruh. Určitě jo, že? :D Teď ještě to vodotěsné světlo rozlepit a zase dobře slepit :) Nebo sehnat ještě lepší...
Naposledy upravil TeeJay dne 29 bře 2017, 15:23, celkově upraveno 1
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod Fernie » 29 bře 2017, 15:16

Pokud to ty DRL nemají v sobě jako funkci vypnutí při zaplých světlech, tak to řeší jedno relé. Náklady tak 150 kč, pokud člověk koupí keramickou patici na relé :-)
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod TeeJay » 29 bře 2017, 15:23

Píšou "Sada světel je doplněna modulem, který zajistí automatické rozsvícení po zapnutí zapalování a přepnutí na funkci pozičního světla Angel eyes (andělské oči) při zapnutí potkávacích světel vozidla."
A mně se angel eyes nelíbí, ale DRL ano :) Takže tam to relé asi bude, ale bude přepínat na angel eyes namísto pouhého vypnutí DRL.
TeeJay

Příspěvekod HeRo » 29 bře 2017, 21:00

Pánové,

Ad1. Ty světla jsou legislativně v pořádku. Buď svítí denní svícení anebo světlomety + poziční světla.
Ad2. Pokud se někomu nelíbí Angel eyes tak ať si koupí jiná světla. Deaktivovat poziční světla by šlo jednoduše tak že se nezapojí (mají dráty zvlášť). Ale pak naco kupovat tyto světla? Mně se to líbí (až na tu jinou barvu)..
Ad3. Xenony můžou mít různou teplotu bílé. Ale ještě prozkoumam pořádně jestli fakt nemistifikuji
MX5 NBFL 1.6 Impuls
HeRo

Příspěvekod TeeJay » 30 bře 2017, 00:22

1) Jasně, tak to má být
2) Mně se na těchto líbí, že říkáš, že perfektně sedí do nárazníku (s vlastními držáky), a stojí 1400,- (možná s nějakou lepší slevou než mám sám i méně) a přitom balíček obsahuje komplet elektriku, ukaž mi přesně padnoucí alternativu i s rámečky a elektrikou za podobnou cenu a hned je vezmu :)
3) Jsem zvědavej ;)
TeeJay

Příspěvekod HeRo » 30 bře 2017, 09:08

Ad2 - http://www.autokelly.cz/Product/DO-STUDRL001-3W/8522390
je to taky 70mm, dira v narazniku je nejakych 85-90mm, takze pak vymyslet nejaky ramek, tezko rict jestli je pribalen.

Ad3 - tak jsem samozrejme kecal.. je to H7 (a tim padem si barvu svetla vyresim jednoduze novyma zarovkama), ale ta cocka me fakt zmatla - prikladam fotku

A jeste prikladam foto se zhasnutyma svetlama..
Přílohy
DSC_1976_1920x1080.JPG
cocka svetlometu
DSC_1977_1920x1080.JPG
zhasnuta svetla
MX5 NBFL 1.6 Impuls
HeRo

Příspěvekod Fernie » 30 bře 2017, 10:22

Když to má homologaci i jako poziční světlo, tak je to samozřejmě v pořádku :-)
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod drzko » 20 kvě 2017, 10:31

Erik1 píše:
MacTeine píše:Takže s tou koncovkou to půjde i na starší non bose rádia bez CD měniče nebo je to bez šance? :)

Myslim že právě jen na non-bose. Moje je sice stříbrný ale bose to neni. Staci si vytahnout to radio a zkontrolovat jestli vzadu je ten port..je nalevo a je volnej.. ja u svy predchozi mazdy v zakladu, nbfl z roku 2001 ho mel taky...

Nazdar, dnes som tu krabicku nahodil, a nefunguje mi to :x (NBFL 2002), nemas/nemate nejaky trik na to ako to rozbehat? Radio je cierne non-Bose (predpokladam) a tlacitka hore su rovnake ako u tvojho.
Dik
1.8 NBFL
drzko

Příspěvekod TeeJay » 21 kvě 2017, 17:05

Vím, že je to vtipný, ale tyhle krabičky občas fungujou a občas ne. Já někdy nastartuju a přepnout na CD jde (když je teda připojenej telefon), jindy zase přepnout nejde.
Když ale zapnu a vypnu motor a mám před vypnutím rádio nastavené na CD, tak rádio nastavené na CD zůstane, takže dokud nepřepnu zpět na radio, tak je funkčnost CD (resp. krabičky) zaručena, jinak musím zase pár startů počkat :D divné, ale je mi to celkem jedno, většinou to jde a když jedu na delší cestu, tak to mám nastavené celou dobu a nepřepínám na rádio.
TeeJay

Příspěvekod drzko » 25 kvě 2017, 10:28

TeeJay píše:Vím, že je to vtipný, ale tyhle krabičky občas fungujou a občas ne. Já někdy nastartuju a přepnout na CD jde (když je teda připojenej telefon), jindy zase přepnout nejde.
Když ale zapnu a vypnu motor a mám před vypnutím rádio nastavené na CD, tak rádio nastavené na CD zůstane, takže dokud nepřepnu zpět na radio, tak je funkčnost CD (resp. krabičky) zaručena, jinak musím zase pár startů počkat :D divné, ale je mi to celkem jedno, většinou to jde a když jedu na delší cestu, tak to mám nastavené celou dobu a nepřepínám na rádio.

hej, už som vypozoroval že to má svoje "dni" :D
zatiaľ to neriešim ale potešilo by ma prísť na to zaklínadlo..
1.8 NBFL
drzko

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora