PavelS - NA

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: PavelS - NA

Příspěvekod Winie » 24 led 2010, 01:36

co si mel za ram v tom vyletu do pole? :o
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 24 led 2010, 01:45

Rám? Žádnej...
PavelS

Příspěvekod Raduna MX5 » 24 led 2010, 01:51

A šlo to přes boudu?
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod Winie » 24 led 2010, 02:03

PavelS píše:Rám? Žádnej...

kecas. to neni mozny. vypada to ze sla pres boudu. ja chci ram prave kvuli takovejm nehodam. :shock:
ITB Miata
LOW Prelude
SLOW Datsun
ToyToyka v procesu

https://www.instagram.com/petroldaddie/
Winie

Obrázky: 1

Příspěvekod PavelS » 24 led 2010, 09:41

Jj, šla - a ani jsme to nepocítili, teda jako že jsme se nebacili do hlavy nebo tak něco - ten rám okna auto docela slušně podržel... Ale na druhou stranu, jsem rád že v NC je zabudovanej rám :?
PavelS

Příspěvekod Koby » 24 led 2010, 12:37

super fotky z francie..:-)

Byl jsem tam v létě a naprostá paráda!! :-) Od Carla do St. tropez... Asi na 9 dní, asi nej dovolená, taky v kempech :-) Určo se tam někdy vrátím :-) Letos chci sardošku :)
Free willy2.0
Koby

Příspěvekod Raduna MX5 » 24 led 2010, 12:39

No pane, viděl jsem crasch testy, kdy vlastně rám předního okna plní ochranou funkci. Nojo, ale při mejch 189cm jaksi čumim hlavou lehce nad rám..nebo tak nějak zároveň...asi by bylo po mě :shock:
To sem teda zvědavej Winie, jakej rám koupíš, protože ty chromový atrapy, co se všude viděj, nejsou funkční. Jedinej fukční rám má Pavel z Plzně (co sem viděl teda), kterej si ho nechal poslat z USA, protože rád závodí. Ale zase je to dost těžký a drahý. Každopádně se na to můžeš někdy mrknout.
Řídit MX-5 je nejzábavnější činnost z těch, kdy člověk může zůstat oblečenej ;-)
Raduna MX5
Administrátor

Obrázky: 15

Příspěvekod PavelS » 24 led 2010, 12:51

Ono to bylo v malý rychlosti - vlastně jen převalení vinou toho srázu ze silnice...Ad výška - já mám konfekční velikost, nebo - jinak řečeno, japonskou velikost 176cm, takže dobrý... 8-) Kamarád kterej je vysokej si kvůli tomu musel koupit jiný auto - mazda fakt není na dlouhány.
PavelS

Příspěvekod PavelS » 24 led 2010, 12:54

Koby píše:super fotky z francie..:-)

Byl jsem tam v létě a naprostá paráda!! :-) Od Carla do St. tropez... Asi na 9 dní, asi nej dovolená, taky v kempech :-) Určo se tam někdy vrátím :-) Letos chci sardošku :)

Díky - my jeli od Janova - vlastně celou fran. riviéru - je to parádní místo :P Letos to vemu do švýcarska - chci projet pár passů, toužim po tom strašně dlouho...Jen já, mazda, kámoš a stan - pánská jízda :twisted:
PavelS

Příspěvekod Koby » 24 led 2010, 13:05

PavelS píše:
Koby píše:super fotky z francie..:-)

Díky - my jeli od Janova - vlastně celou fran. riviéru - je to parádní místo :P Letos to vemu do švýcarska - chci projet pár passů, toužim po tom strašně dlouho...Jen já, mazda, kámoš a stan - pánská jízda :twisted:

Jj, jel jsem taky od Janova... Nikdy nezapomenu na ten dálniční příjezd z kopce dolu do janova - posledních asi 30km... jestli si jel tam tudy... Jednosměrná dálnice s klesáním, samý krásný točky, povětšinou je tam 90kmh ale každej jezdí tak 120kmh+ :-) Byl jsem od kamaráda pozvanej na nějakou lod msc fantazia, na který dělal a střídali se turnusy, tak mě tam trochu provedl...

Spali jsem kousek za janovem v hnusným drahým kampu, ale pak už to bylo super... Antibes - Camp du pylone ( opravdu doporučuju ), tam odsud monte carlo, nice, cannes atd... Pak jsme přejeli do Ste maxime... A pak dvě noci v Port Grimaud - camping de la plage. Taky dobrá zkušenost. 8km do Tropez...

Jednou bych to chtěl protáhnout ještě víc dolu, marseille atd..

A letos někdy duben - květen pojedem taky s kámošem Passo stelvio, Bormi, Lugano atd... :-) Už aby to bylo :D
Free willy2.0
Koby

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora