no ja ji se svoji ''vyskou'' z auta nenatahnu vzdy musim vystoupit.. Rakl bych ze u nc je to jednodussi ( pro me) edit. Neni to vyrobni chyba auta ale vyrobni chyba u me
vyrobni chyba u me - to reklamuj u taty Ale Pavko, buď v klidu - máš pro autíčka ideální výšku, já sem ještě v toleranci a Koby...? No, ten už je skoro mimo...
dopr: nejde o to jak rychle, ale že je to snadný - u NA se nasazuje stejně, s tim mám dlouholetý zkušenosti, zkoušel jsi někdy NC? Prostě jeden zámek, poddajnější potah atd
PavelS píše:nejde o to jak rychle, ale že je to snadný - u NA se nasazuje stejně, s tim mám dlouholetý zkušenosti, zkoušel jsi někdy NC? Prostě jeden zámek, poddajnější potah atd
No myslim, ze prave rychlost toho nasazeni logicky koresponduje se snadnosti ze Verim, ze u NC to jde jeste lip, kdyz je tam ten zamek jen jeden centralni a jinak reseny, ale u predchozich generaci je to taky brnkacka. Ja mam potah strechy taky poddajny, protoze tam neni origo vinylova strecha, ale platno
hele ja nevim jak vy, ale ja u NA i ze sportovni sedacky dosahnu pravou rukou na strechu a jednou rukou ji natahnu, cvak cvak a je zajisteno. horsi to je se zapinanim zipu
ITB Miata LOW Prelude SLOW Datsun ToyToyka v procesu
nevim jak s platnem, ale moje strecha jde o hodne hur nez u NCcka. Otazka je, jak moc velky rozdil zpusobilo stari, teplota... Treba s vetrnym stitkem a obloukama uz je to jednou rukou celkem na hrane pro me
1999 10th AE Good boys go to heaven, bad boys go everywhere.