schimi píše:Pet píše:Tak jsem dnes měl první nepříjemný problém.... Přijdu k miatě, odemknul jsem si dálkovým, otevřu kufr, dám si tam tašku, bohužel i klíče a zaklapnul jsem kufr.....Pak si jdu sednout dovnitř do auta, vezmu za kliku a ono zamčeno Zjistil jsem, že když v určité době po odemknutí nenastoupím tak se auto zase zamkne Tahle sranda mě dnes stála 2750 Kč Zámečník jel až z Prahy a u zámku se pěkně zapotil, navíc auto stálo na sluníčku a dnes bylo pěkné horko .... Prý že to za chvilku otevře a ono místo pár minut z toho byly 2 hodiny Prý to má kvalitní zámky povedlo se bez jakéhokoliv poškození Zítra si jdu udělat náhradní klíč........
Ahoj, tu samou zkušenost mám taky, zabouch jsem si klíče v kufru, ale naštěstí jsem měl střechu dole, takže do auta jsem se dostal, ale otvírání kufru z místa řidiče je taky elektrické, takže smůla.
Volal jsem nejdřív ženě na chalupu aby dojela s druhýma klíčema, ale znáte to s pověstným ženským orientačním smyslem mě poslala někam že mě nebude někde nahánět a že jsem debil.
Řešení je nakonec jednoduché.Kapota je naštěstí mechanická a stačí odpojit a zase připojit baterku.
Napadlo mě to asi po hodině marného obcházení auta a byla to vlastně úplně jediná věc, co se dala v tý chvíli udělat.
hroche píše:koukám, že kola jsi ještě nevyměnil.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 119 návštevníků