No ja jsem s origo clonou moc nenajezdil kvuli pocasi, ale za to malo co jsem najezdil muzu rict ze to je velkej rozdil oproti origo, hlavne pri me vysce 195cm
No a vzhledem k tomu ze tam tu clonu mam tak 2 dny a jel s tim jednou, tak to co psal dopr bude pravda
Bez clony me to vyfoukavalo i travu pod botama
Hlavne je tam rozdil pri vyssich rychlostech - nad 80km/h je ta vyska clony fakt znat!
Montaz byla fakt
"pain in the ass", ale vysledny produkt za pouziti tech duralovych kosticek se me libi! jeste planuju jemne obrousit aby zmizelz stopy po frezovani a potom jen cistej lak
Kosticky jsou ofrezovany dural, zbrouseny flexou aby to zapadlo do puvodnich jamek, kosticky jsou pak prisroubovany pres plast tech jamek 2x sroubem M4x10, potom je skrz dira M6 do ktery jde ten jejich uchyt.
Rozmery surovych kosticek muzu poskytnout s tim, ze jsou vetsi, a musi se opracovat, protoze kazda jamka je jaksi jina
puvodne jsem chtel na cernou, ale i tak to vypada docela dobre.
tomybandit:pruziny jsou na origo Bilstein tlumicich - svetla vyska sla cca o 3cm dolu, presne jsem to nemeril bouzel, jizdni vlastnosi se zmenili o 250% k lepsimu