Čau draci.
Dovoluji si představit Coresovo NCčko.
Do MX-5 jsem zakoukal skrz jedno NBčko co má kolega v práci,ale nechtěl jsem se v tom tolik rejpat a zvolil novější NC generaci.Jednak nemám kde a taky nejsem žádnej mekánik. Trochu jsem váhal jestli za stejný prachy novější hezčí 1.8 nebo zábavnější 2.0 a po jedný jízdě volby nelituju.
Od začátku jsem chtěl modrou s koňak interiérem,ale těch se moc neobjevuje,takže jsem vyhlížel černý niseko za rozumný peníze.Mizeli z mobile neuvěřitelným tempem. Pak se objevil inzerát na vysněnou kombinaci a bylo jasno.Má pár nedostatků jak na laku tak i v interiéru, ale nic co by se nedalo zvládnout.
Mám v plánu výměnu všech náplní,nejspíš i rozvody,baterku která je pořád origo a hlavně to schodit o 4 cm níž.Pryže jsou Bričky potenza RE050A sice z roku 2010, ale po zahřátí slušně držej,takže je nechám na sezonu.
Filtr KN je asi samozřejmost a chtěl bych tlumič vejfuku kvůli pěknýmu zvukovýmu doprovodu.Mám výbornou zkušenost s REMUSem ,ale cena je rozhodující,takže přijde namontit cobalt. Bílý blinkry na boky nebudou problém,ale co rád bych se zbavil těch oranžových krytek v hlavním světle.Niseko verze je má ne?
Byli tam gumový koberečky,takže jsem už objednal velurový na míru a nějakou kosmetiku.
Budu rád když mi poradíte co preventivně vychytat,čeho se vyvarovat. Co jsem se někde tady dočetl,tak prej praskaj nádržky na chladící kapalinu......
Je to zatím špinavý ale už je u mě