Majdalénka [NA]

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Majdalénka [NA]

Příspěvekod Fernie » 29 kvě 2017, 13:39

Hele, asi jsem divnej, ale ty Nardi se mi líbí víc než SSR :-)

P.S.: při aktuálních opravách Potvory jsem se trochu inspiroval, jak provést ty věci, co jsi chtěl ;)
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod kousmen » 29 kvě 2017, 15:07

AndrewG: Jo, fotka se celkem povedla. :) Na kulervoucnosti ta změna kol bezesporu ubrala devět bodů z deseti, ale to rozhodnutí mi s přihlédnutím ke všem okolnostem vyšlo jako nejdospělejší.

Gramo: Odchovala mě loďka na rybníku, tak mi k tomu plavení zůstal silnej vztah. Takže takových fotek bude s přibývajícíma rokama a touhou po nostalgii jenom přibývat. :D

Fernie: Tihle Nardíci mi bez nadsázky připadají jako nejhezčí kola ve své třídě. Jsou plný elegance po vzoru volantů Nardi a v kombinaci s mým nejoblíbenějším volantem, kterej vozím od novoty je to pro mě mnohem víc než uspokojivá kombinace. Je to holt jiná kategorie a teď právě do jiné kategorie přecházím s celou Majdou, takže je to ideální startovací krok. ;)

Večer ti písnu SZ. ;)
Invisible Ride
kousmen

Obrázky: 1

Příspěvekod kousmen » 29 kvě 2017, 20:52

Přidám trochu dohledaného povídání o nových kolech. ;)
Aby Nardi Torino upevnilo svoji přední pozici mezi výrobci prestižních motoristických udělátek, rozšířilo sortiment ve spolupráci s BBS, které určitě není třeba představovat. Pokročilá technologie a výrobní procesy skupiny BBS se prolnuly s italským designem od Nardi, který vzešel z jeho ikonických volantů sportovní řady 2000, aby se zrodil produkt nových rozměrů pro náročné motoristy.
Ve stejném designu společně vytvořili jednodílnou a 3-dílnou verzi. Obě s požadavkem na nejvyšší úroveň bezpečnosti a kvality, kdy obecné schválení KBA a TUV certifikace není cílem, ale samozřejmostí. Široké spektrum aplikací umožňovalo přizpůsobení designu a tak bylo možné mít například od výroby leštěné límce, které mohly být u jednodílných v mírném a u 3-dílných v hlubokém lesku. Vždy šly do světa ve stříbrné barvě, typické pro kola značky BBS.
:)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Pavel260 » 30 kvě 2017, 19:57

škoda že si na tom poli nezůstal :-D
jistě krok zpět ale pěkný i tak ;)
147koní + jedna lama http://pavelmx-5.rajce.idnes.cz/
Pavel260

Obrázky: 3

Příspěvekod kousmen » 30 kvě 2017, 21:41

No to mi teda přeješ pěkný věci. :D Já zapadávám jenom v lesích. :lol:

Jedna bonusová.
Obrázek
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod kousmen » 10 čer 2017, 18:39

Nedávno jsem měnil olej v motoru a náplň chladiče, což není nic nebvyklýho ale při té příležitosti proběhl největší apgrejd v historii automobilismu.
Magnet ve výpustním šroubu oleje nasbírá spoustu drobných kovových odštěpků, který mají tendenci snižovat životnost motorových komponent, proto je na místě tenhle vynález obdivovat a patřičně využít.
Obrázek

Aktuálně se Fernie morduje s vyřešením elektriky na Majdě, což jistojistě stojí za obdiv. :D
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod Fernie » 11 čer 2017, 00:22

Rád bych řekl, že to není tak hrozný, ale... no... místy docela je :D Některé historky z oprav a úprav budu rád vykládat po hospodách :)
Rudá Potvora - NA6, BP, ILmotorsports header, 6q, LSD, MeisterR ZetaCRD.
NA OEM+ DRL - viewtopic.php?f=6&t=5043
http://www.autickar.cz
Fernie

Příspěvekod PavelS » 25 čer 2017, 22:46

Povedly se opravy? :D Kola komentovat nebudu - ale chápu, že někdy ty rozhodnutí musej přijít - dělal jsem horší (celý auto)...

Ten vyfuk je super - jedna koncovka se mi libi - jen zadelej tu diru vpravo plss :D
PavelS

Příspěvekod kousmen » 26 čer 2017, 07:27

Opravy se zatím stále provádí, ale brzo bych mohl zase drandit. S kolama se to má tak, že se nechci v životě zadlužit a jejich prodej byla jediná cesta jak se dluhu vyhnout. Nardi kola jsem měl už od zimy připravený jako záložní, takže je aspoň naplno využiju. Asi je budu jezdit několik dlouhých let než se zase dopracuju k vyššímu levelu kol. Teď je na čase ten level zvýšit jinde. ;)
Invisible Ride
kousmen

Příspěvekod PavelS » 26 čer 2017, 23:50

Jop, to je jasný :)
PavelS

PředchozíDalší

Zpět na Krásky členů fora