Furt jen čtu fórum a sám nic moc nepíšu. A že by se nic nedělo, se říct nedá
Začalo to nevinně, prostě se mi líbil set krytek na pedály od IL.
Pak mě začala štvát zvětšující se prasklina švu sedačky spolujezdkyně, tak si ji sešila původním stehem do původních direk
Konec konců je to její sedačka.
U toho by byla škoda neudělat foamectomy její sedačky, takže se tak stalo, hezky s odříznutím pěny z vrchu, ne boule zespodu. A zároveň jsem se přesvědčil, že moje sedačka už foamectomy odebráním pěny z horní části sedáku prošla, tak jsem ještě uříznul spodní bouli. Sedačka spolujezdce je pohodlnější, moje je ale nižší a člověk si na ni rychle zvykne. Fotky řidičovy sedačky, kterou jsem neřezal já. Mně se tak hezkej řez nepovedl, protože jsem řezal klasickým odlamovacím nožem. Elektrickej tavnej nůž by práci zastal lépe a to tak, jako ji zastal u mé sedačky.
No a pak jsem začal chystat něco většího.
Dovolenou. Ale než na ni odjedu, tak chci, aby mi netekl olej přímo z vany skrz silikon, co svoji životnost už překonal. Zvlášť, když jsou jinak všechna těsnění a gufera nová. A taky jsem chtěl vyměnit vyměnit převodovku za novější kousek. A taky jsem chtěl dát vzpěry pod auto... jo a když už tohle budu dělat, tak by byla škoda tam nenamontovat schopnější chladič, se zvyšujícími se teplotami je vidět, že můj má něco za sebou a značka částečně překrývající tlamu chlazení taky moc nepomáhá.
Takže žádný přizvedávání motoru, ale hezky všechno ven. Aha, čím? No, o žirafě jsem přemýšlel už loni... A až motor vyndám, tak ho jako otočím vzůru nohama jak? No, stojan na motor se mi vždycky líbil... A furt zvedat auto tím rádoby heverem ze slabého plechu za 700? S každou další operací na autě mě to přestávalo bavit čím dál víc.
Jen to všechno stěhovat Miatou je docela sranda
člověk se najezdí. Ale rád.