Ahoj všem, bohužel, z rodinných důvodů prodávám svoji MX-5...
Každopádně je to MX-5 NB, 1.8 l (140PS), r.v. 2001, samosvor, najeto 170tis km. Auto jsem koupil přes JBC (díky Dejve/Kubo) v 9-2016 a od té doby udělal kompletní servis a auto lehce potunil. Krom standartních náplní (motor, diferák), výměny svíček, filtrů, jsem pořídil nové pneu Rainsport3 195/50 R15, vyměnil spojkový válec (spodní), nainstaloval duplex ULTER SPORT 2x 90mm, nechal nově napolstrovat obě sedačky, předělal držák SPZ, nová kůže na řadičce, nové těsnění pod řadičkou (obě) včetně oleje a naposledy (3-2017) nechal udělat rozvody včetně nové vodní pumpy. Auto je tak kompletně připraveno na sezónu a má servis za sebou (servismana z JBC, resp "golden tšechiše hende" nemusím zmiňovat)
Dál je upraven interier (postříbření dílů na přístrojovce a dveřích, řadící páka, kryty prahů atd), Nardi. Auto má rám (chrom) zapsaný v TP, windshot, chrom nosič kufrů na zadní kapotě atd.
Ze závad: lehká koroze zadní kapoty, klasika "načnuté" příčníky a na jedné straně je chycený práh. Vše řešitelné, ale není nutné hned měnit/opravovat. Střecha je klasika popraskaná - viz foto, ale už mám doma střechu novou. Jen nebyl čas ji vyměnit. Přidám k autu (je v ceně). STK je platná do 9-2018, v ČR jsem první majitel...
Cena k jednání je 145.000 Kč. Prosím volejte jen vážní zájemci. Překupníci či bazary (jako "BBB") neberte telefon ani do ruky. Děkuji