Tady je návod.
Je to potřeba přímo připojit ke správným drátům. Já jsem rozebral pojistkovou skříň, našel ty správný dráty, odizoloval, připájel dráty od DRL a zaizoloval. I tu krabičku od DRL jsem strčil dovnitř pojistkové skříně.
Našel jsem, že nejlepší bude použít dráty, co vedou k relé. HEATER relé sepne při zapnutí zapalování a TAIL relé sepne při rozsvícení obrysových světel. Bohužel TAIL relé je až ve spodním "patře" pojistkové skříně.
Červený drát (napájení) od DRL jsem připojil k modro-oranžovému drátu, co vede k HEATER relé.
Černý drát (kostra) od DRL jsem připojil k černému drátu vedoucímu do HEATER relé.
Žlutý kabel (obrys. světla) od DRL jsem připojil k černo-zelenému drát vedoucí k TAIL relé.
Pokud se místo žlutého kabelu zapojí hnědý, tak při rozsvícení obrysových světel DRL světla pohasnou na 50% a fungují jako obrysová. Tohle už ale není úplně podle předpisů, protože tím pádem bych měl dvoje obrysové světla. A pokud bych odstranil žárovičky původních obrysových světel, tak zase tyhle LED obrysová světla nesvítí bez zaplého zapalování.