Maxsport na daily? Dik za otazku je záludná jako ty gumy. Na suchu po zahřátí fungujou fakt neuvěřitelně a věřim že v šikovnějších rukách by dokazali daleko víc. Mokro s tím je prapodivný chvilku to nejde urvat pak se urve zadek jedeš bok ve kterým i na vodě strašně zrychluješ a najednou se urve i předek, je to dost zrádný.
Hlavně ty gumy od maxsportů nejdou vyvážit, takže na nějaký vysoký rychlosti to moc není. Ale jinak souhlasím s tím, že na suchu jsou super a ani se nijak zásadně moc nesjíždí. Pro jízdu na vodě je možný jim udělat vybrání pro odvod vody. Tuším, že to snad i nabízeli za nějakou kačku hore, ale to by potom nebyla taková ruleta.
No na suchu jsem si říkal, že to bude asi fajn.....šlo mi o to mokro právě (respektive o "univerzálnost" sucho/mokro), takže to bude asi sranda i když nechceš VR1 budou možná předvídatelnější na mokru, ale na suchu zase dost možná o něco horší. Tzn. pro moje použítí ažaž dostačující (jen moje teorie)... trochu jsem to zkoumal na Legendách na jejich stánku