Ahoj vsem, hlasim novy prirustek do fora – NC, r.v. 2007,1.8,najeto 86k. Koupeno tady přes bazos od mile pani, první majitelky, která zila v CH a tam i auticko kupovala. Kdyz zde ctu pribehy jinych, tak nase cesta k Miatce byla poněkud prosta…snad mi prominete…
Jednoho dne, cca před mesicem
, jsme si s manželkou rekli, ze si konecne poridime „vikendove“ kabrio na jaro-podzim. Jako automobil. laici, nase první myslenky a hledani na sautech atd „samozrejme“ smerovaly k Boxteru nebo Z4, do chvile nez jsem si uvedomil financni narocnost na udrzbu a provoz, a nez jsem si vzpomnel, ze existuje i Miata ! Nasledne cteni recenzi a rovněž navsteva i tohoto fora (timto dekuji moc vsem za veskere postřehy a rady) nam dali jasny cil. Jeli jsme na první inzerat a byla to hned laska na první pohled
. Měli jsme teda ještě jednoho kandidáta za nižší peniz, ale s mnohem vyssim najezdem a taky na nas prodavajici udelali dobry dojem. Cena byla asi „trochu“ vyssi , ale nechteli jsme cekat nebo zvazovat dovoz (i s timto mame nulovou zkušenost). Pani před koupi souhlasila s proverenim celkoveho stavu autíčka tady v autoriz. Mazde, kteří potvrdili dobry stav a hlavne, ze auto není kradene a ze nebylo bourane, coz byly nase hlavni požadavky. Na doporuceni servisu jsme nechali vymenit veskere naplne a taky svicky a brzdy. Ještě mame v planu dodělat zadni parkovaci senzory. Mame za sebou par kratsich vyletu a muzu jen a jen potvrdit, ze ridit Miatku opravdu vykouzli usmev ve tvari ! A to, jako „zaryty subarista" (civil auto), jsem necekal – jizdni vlastnosti Miatky jsou fakt uzasny ! Uz se moc tesime na spolecne mavacky
a at se Vam vsem dobře dari.