Tak abych taky něco napsal... už někdy začátkem května jsem si ukutil náhradu místo kastlíku s hodinama
Je to i v autě, ale zatím žiju v blažené nevědomosti a čidlo měří teplotu v motorovém prostoru, pro montáž adaptéru potřebuju vyrobit vhodnější vzpěru k sání nebo se smířit se seřezáním stávající... Když už jsem měl dole tu středovou konzoli, taky jsem vyměnil žárovku v podsvícení regulace topení, bylo to trochu na pokračování, první co jsem koupil měla asi jen 0.5W, takže to skoro nebylo poznat, 1.2W je OK. Ten přepínač je na anténu, aby zbytečně nevyjížděla když poslouchám MP3.
Dneska jsem ji umyl a konečně se dokopal zkontrolovat kanálky na odvod vody. Kartáč prakticky volně propadl až na zem, nebylo tam vůbec nic, ani ty záklopky bránící proníkání hluku do kabiny, což je fajn, aspoň se to nebude zanášet, beztak to má smysl jen se střechou nahoře a to většinou nejezdím a když už, tak se to stejně ztratí.
Taky jsem se pěkně projel a zjistil, že ty zadní gumy už jsou dobrý leda k doježdění v Mýtě a do legálního provozu bych měl nahodit něco, kde je trochu víc vzorku...