Level's Miatka

Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!
Pravidla fóra
Co člen fora a jeho vůz, to jedno téma. Pochlubte se svými "kráskami"!

Re: Level's Miatka

Příspěvekod cafe-racer » 21 srp 2017, 14:06

Krásná barva. Doporučuji nesnižovat, je to dobré auto i v sérii. Možnost svézt se v Mazdě se sportovním podvozkem určitě budeš mít.
Odkud jsi ?
NC 2.0 '06 kabriolet
cafe-racer

Obrázky: 1

Příspěvekod KarolKo » 21 srp 2017, 14:49

level píše:Dekuju moc, jsme za ni fakt strasne radi a kazdou jizdu - "kochacku" si uzivame. Ty Vase jsou taky super krasky a ty pribehy ohledne porizeni atd atd....velky respekt ! Senzory....tak jo :D , ještě to poradne rozmyslim. S Miatkou jezdi i zenuska a dcerenka, tak jsem myslel i timto smerem... :lol: No a konecne k tem Eibach -30mm ci podobnym "upgrades"...reknu to asi takhle...jenom jednou jsem při jizde s moji drahou polovickou malinko zadriftoval a dva dny se mnou doma nepromluvila ani klika u dveri.... :lol: Tj. zatím netusim jak bych podobnou investici zduvodnil, ale budu na tom doma postupne pracovat :D

Na kochací jízdy žádné Eibachy a snižování nepotřebuješ (moje zkušenost - a Café-racer by ti taky k tomu řekl svoje...).
KarolKo

Příspěvekod Smolda » 21 srp 2017, 15:26

level píše:...jenom jednou jsem při jizde s moji drahou polovickou malinko zadriftoval a dva dny se mnou doma nepromluvila ani klika u dveri....

Haha, to mi něco připomíná :-D Manželka neni zrovna velkým příznivcem svižnější jízdy, natož lehkýho sklouznutí nebo rozjezdů z křižovatky bokem. To je slušně nabručená a chvíli se tváří uraženě :-D Jinak taky gratuluju, vypadá moc pěkně.
Smolda

Obrázky: 0

Příspěvekod level » 21 srp 2017, 16:19

Diky hosi :!: Konecne i někdo rozumny :lol: Jasne ze chápu i ty kteří to ladi do sportovna, ale tam, myslim, to ma vice smysl delat s 2l motorem a mozna se k této verzi nekdy v budoucnu dopracuju (vim teda 100%, ze manželka urcite nee - stejny typ manželky se Smoldou :lol: ). My ji fakt mame hlavne jako kochacku, i když ruce a nohy furt svedi, hlavne když jedu sam :D . Ta barva je seda (grey galaxy zni lepe :) ) a i když vim ze je asi nejvic fadni, tak se mne osobne libi na Miatce nejvic. Proto jsme ani necekali na mozna lepsi kauf co se ceny vs vybavy tyce - při nakupu jsem ani netusil ze v r.v.existovali ruzne urovne vybav. Az ted vim, ze ta nase musel byt uplny zaklad. Ani to nemá ovladani audia na volantu, coz jsem snad ani nikde jinde zatím nevidel :geek:, ale nakonec jsem rad ze je takova "spartanska" :D Není mineno ze bych byl vzdy velkym příznivcem Sparty :lol: , cimz se konecne dostavam k tomu od kud jsem - drsny sever = Liberec. "Idealni" místo pro kabriolet - bud tady furt prsi nebo je to do kopce a zima 6 mesicu :lol:

p.s. Ještě mi hosi potvrdte ty senzory a cela moje rodina bude dnes jeden velky " happy camper" :lol: Nevim jak Vy ostatní, ale při mych 185cm vyhled/odhad vzad při tesnem couvani/parkovani teda za ideal moc nepovazuju. A to nemluvim o mych holcinach...manželka ma nejakych 160cm a uz zminovala nutnost porizeni si nejakeho polstarku pod zadek, aby z Miatky alespon trochu videla :lol:
NC 1.8, 2007
level

Příspěvekod Cores » 21 srp 2017, 18:11

Na tej moji senzory jsou ale ani by memusely,zadek je kratkej a docela prehlednej. Parkuju zadkem ke sloupkum,ktery jsou cca metr od sebe a kdyz se trefim mezi senzor tak je to takovy zmateny. S natazenou strechou je to horsi ,ale neni to pakarna. Na tohle auto je stejne potreba si zvyknout. Dnes jsem po tydnu presedl do kia ceed a to je fakt des bes :roll:
CNC 2.0 PRHT Stormy blue
Cores

Příspěvekod Tomin » 21 srp 2017, 21:25

level píše:Tomin - vcera vecer jsem z mobilu tady videl Tvuj dotaz, ted uz nikoliv (nechapu...), nicmene odpověď zni - "stále o level niz" :cry:, tj. zatím "mrtvej Homolka" :D

Jéjej! Tak nakonec jsi to četl... Ehm, využil jsem možnosti mazat svoje příspěvky, protože sem seznal nevhodnost mého komentáře. Pro ostatní - napsal jsem něco jako "jestli si to snížení doma neprosadíš, tak jsi u nás o level níž", no. Trapas! :oops: Samozřejmě si můžeš s autem (ne)dělat, co uznáš za vhodné a co vyhovuje tvým potřebám, a nám je po tom prd. Jinak debata, jestli snižovat nebo nechat být, tu už byla a skončilo to celkem nepěknou hádkou. Z mé zkušenosti můžu těžko soudit - auto jsem už tak (modré Eibach kolem žlutých Bilstein) koupil, takže nevím jak se chová v sérii. Ovšem tento setup je podle mě jedna z nejlépe fungujících věcí všeobecně mezi věcmi, které se mají projevovat nějakým fungováním. Vypůjčím si text z jedné recenze, který můj pocit skvěle vystihuje " člověk by si myslel, že z něj malý sporťáček vytřese na nerovnostech duši. Proto jsem byl v dobrém slova smyslu šokován, jak neuvěřitelný komfort podvozek nabízí. Jde sice tužší pohodlí známé z německých aut, ale zato pohodlí všudypřítomné. Tlumiče si dokázaly poradit nejen s drobnějšími nerovnostmi typu dálničních spár nebo městské dlažby, ale i většími překážkami, jaké představují železniční přejezdy nebo propadlé kanály. V průběhu celého týdenního testu jsem od podvozku nezaznamenal jedinou ránu". Přesně! Na druhou stranu je spodek auta u silnice docela dramaticky blízko (11cm!). Škrtnul jsem zatím jen jednou, ale třeba vjezd do garáže jsem flexou hodně ořezával. A pokud budeš auto sdílet s rodinou, ti určitě nebudou tak šetrně parkovat a nechávat si pečlivý odstup u obrubníků. Osobně bych to do konce sezony neřešil ale jezdil, jezdil, ... :)

hádací debata viewtopic.php?f=19&t=4490
NC 2.0 Expression
To není auto, to je ROADSTER, lásko!
Tomin

Příspěvekod Renee » 22 srp 2017, 07:48

Já si myslim že level se k tomu dojezdí sám...
Normálně si budeš pár měsíců jezdit a pak ti třeba začne hlodat v hlavě že by možná bylo fajn mít na autě nějaké sportovní vychytávky. Nebo třeba ne :) Vůbec se tady nenech zviklat škarohlídama co tahají břicho :D
1993 NA 1.6 85kW. 6q, 4.1 torsen, MeisterR. How did that happen?
Renee

Příspěvekod TeeJay » 22 srp 2017, 08:02

Auto máš pěkný a jak moc ho budeš ladit, to ani sám nevíš :D ale časem k tomu tak nějak dojdeš a nebo ne. Já chtěl taky auto jen jako sérii, ale začalo to nenápadně lepším koncovým tlumičem, vzduchovým filtrem, pokračovalo přes tlumiče, sedačku, střed výfuku, brzdy, pancéřovaný hadičky, chladič, denní svícení, vzpěry... a za chvíli bude doma rollbar. A to taky nejsem žádnej velkej závodník, i když se rád svezu, kam až mi to pud sebezáchovy dovolí, a na letiště v zimě jezdím taky rád :D. Ale pružiny mám do teď OEM, snížené bych to auto provozoval těžko.
TeeJay

Obrázky: 0

Příspěvekod level » 22 srp 2017, 10:03

Hosi, diky za veskere poznatky a zadny strach....beru je jako Vase nej doporuceni dle Vasich zkusenosti a urcite mne zadne neurazeji :!: a není třeba mazat prispevky :D Naopak jsem se při tom zasmal (Homolka) :lol: Zviklat se ale taky nenecham :D a vse opravdu pujde podle toho, jak si na Miatku budu zvykat. Ted jezdime, jezdime a zase jezdime a uzivame :P
NC 1.8, 2007
level

Předchozí

Zpět na Krásky členů fora