Hele je to docela snadná samovýroba...
Pokud máš aspoň torzo toho "kartonu" tak se dá koupit deska sololitu (nebo jiného materiálu dle libosti), obkreslíš, obřízneš, vyvrtáš otvory na cvoky a na šrouby, přilepíš na to molitan nebo miralon tloušťky a měkkosti dle libosti (stačí jen na pár místech oboustrankou), pak na to přiložíš jakoukoliv koženku nebo látku která se ti líbí, necháš přesahy na druhou stranu a z druhé strany to k té desce přistřílíš sponkovačkou.
Za odpoledne máš hotovo, kvalita bude odpovídat zručnosti, já to dělal dvakrát, poprvé to byla katastrofa (protože jsem měl potřebu to moc lepit) a podruhé to je na první pohled bomba, ale furt to má chybičky. Největší problém je s materiálem té desky co to celé drží, já sehnal sololit jen asi o půl milimetru tlustší než bych potřeboval a ty cvoky co to pak drží ve dveřích tam pořádně nešly narvat.
Další problém bude že vrchní díl (ten zaoblený u okna, má plastový základ) už má pravděpodobně olámané otvory na šroubky, takže se ty dva díly pak blbě spojují, ale člověk si s tím taky poradí.
Ono hodně těch panelů bude v podobném stavu jako ten tvůj, takže to shánění asi nebude moc snadné, a tvorba vlastních je taková jednoduchá činnost a výsledek pak potěší, doporučuju.
1993 NA 1.6 85kW. 6q, 4.1 torsen, MeisterR. How did that happen?