Mezikusy úchytů tlumičů pro zvýšení auta

Mezikusy úchytů tlumičů pro zvýšení auta

Příspěvekod vhml » 29 srp 2017, 21:56

Hlavní sezona pro Miatu se blíží mílovými kroky ( alespoň pro ty co mají samosvor ) a tak chci začít řešit výšku auta, jelikož v současným stavu mi to lehne na břicho i po větším dešti. Plánuju drze obšlehnout mezikusy úchytů tlumičů od Paco Motorsport, viz odkaz: https://www.flyinmiata.com/lift-kit.html
Otázka tak zní, jestli si mám zbastlit jednu sadu pro sebe, nebo se zabývat rovnou i přípravkama pro výrobu dalších kusů. Na rozdíl od podložek pod pružiny má tohle výhodu snažší a rychlejší montáže, kdy se to na podzim, nebo před nějakou zimní akcí nasadí a pak zase snadno vyndá. V kombinaci se sériovýma pružinama to asi bude vysoký pekelně a takové auto to asi ani nepotřebuje, ale pro nízký auta si myslím že to bude super.

Originál stojí 4000, já se určitě plánuji vejít do dvou, ideálně za 1500. Ono se to za takovou kravinu nezdá, ale bude tam spousta laserování, ohýbání, vaření. Na tom nějakej pozink + komaxit. Představa je mít to někdy v listopadu hotový, než budou první větší sněhy. Bude zájem?

Zvedlá Miata
zvedla miata.JPG

Moje auto v hlavní sezoně :)
DSC_4342.jpg
vhml

Re: Mezikusy úchytů tlumičů pro zvýšení auta

Příspěvekod evlo » 30 srp 2017, 11:49

Co to je za akci, ze ti dovoli jezdit se seriovym autem s helmou bez klece jen s rollbarem? A staci jim kdyz mam rollbar v aute seriovy?
evlo

Re: Mezikusy úchytů tlumičů pro zvýšení auta

Příspěvekod vhml » 13 říj 2017, 10:58

Pokročil jsem s vývojem, mám první prototyp hotový. Nakonec jsem šel cestou podložení horního uložení pro snažší výrobu. Montážně by to neměl být problém. Jen odpojit stabík a rozpojit jedno rameno od těhlice, aby šla ramena pustit dostatečně dolů.

Aktuálně sháním někoho, kdo by byl ochoten to otestovat, protože já to na svém autě nezkusím dřív než za měsíc, protože mám ještě dvoje závody do té doby.
Výstřižek.JPG
Přílohy
Výstřižek1.JPG
vhml

Zpět na Inzerce/bazar