Použít větší filtr mě nenapadlo, zní to jako dobrý nápad, ale asi se tam s touhle rozpěrou nevejde. Dnes jsem konečně zkusil udělat fotku, ale moc jsem se tomu v dešti nevěnoval, tak to moc nedopadlo... no je to natočené klasicky, jak to mají všichni - vývody někde mezi 7-8 hodinou. Můj původní adapter se na dílně podařilo schovat tak dobře, že jsme ho nenašli, tak jsem dostal náhradou jiný s vývody na chladič, který zatím nemám, tak je to dočasně jen propojené hadicí...
Taky jsem chtěl nahradit ostřikovače za rozprašovače z Mazdy Tribute, objednal jsem v Autopalace Spořilov a ozvali se, že už nejsou, ale stejné jsou na Ford Maverick, tak mám ostřikovače z Fordu. Instalace byla plug&paly, fungují dobře, jednou mě to při stání a nepříznivém větru lehce pokropilo uvnitř, jinak OK. Nestříkaji tolik do stran, tak sice nepokropí celé sklo, ale aspoň zleva stále vidím na cestu. Ještě vyměnit stěrače a bude to paráda
A není všecko jen radost, po fajn výletě s Mikem a Reneem na Čerchov jsem našel na autě nový důlek a nějaké škrábance
... To si tak člověk slušně zaprakuje v Západním Německu...