Pozdraviam. Včera sme sa vrátili s bombového výletu, výletu po auto, Nordschleife, múzea Mazda-classic-frey v Augsburgu.
Tomu všetkému ale predchádzalo niečo oveľa zložitejšie a tou bola rekonštrukcia mojej bučory ktorá prebehla v jednej červeno ružovej garáži v Jablonci n. N. u miestneho nosníkového šéfa m8. Jeho garáž som si vybral z dôvodu kvality prevedenia prác pri predošlých projektoch iných členov ktorá sa mi páčila.
Manželka ma v tom nenechala samého a rekonštrukciu sme započali nalodením mx5ky a sprievodného/servisného vozidla na autovlak Košice-Praha. V servisnom voze bol naložený agregát, rollbar, výfuk, náhradný rám strechy, nové plátno na strechy, spojka, nové prahy, repair plechy zadných lemov, repair sada nosníkov a kopec iných vecí......
Cestou na autovlak sa mi v servisnom Voze zapiekla zadná brzda, ale pomohol mi Moozy a hneď po vylodení z vlaku ráno mi auto zpojazdnil. Vďaka.
Auto sme už len jednoducho dopravili do garáže v Jablonci, vyložili agregát a všetko ostatné, podali ruky a šli naspäť do prahy na večerný autovlak.
[]