Teď jsem si uvědomil, že jsem sem nedal ani to jak dopadl můj letošní hřeb letní sezony!
Tak díky vypětí sil jak mých, tak kluků Zeda a Lukáše, a v neposlední řadě i Matúše samozřejmě, zcela zásadně pomohl i Adam a Pavel Cais - díky moc vám všem
(jak na oskarech)
Z USA jsem se vrátil po měsíci na jeden týden během kterého jsme stihli jak svatbu, tak rozlučku, tak dodělání Blackie
rozlučka byla vtipná, ve tři ráno mě kluci vzbudili a vyrazili jsme jejich autama (Blackie nebyla ready) do Mazda muzea Freye v Augsburgu, aby jsme si nemysleli, že se nemůže nic stát když máme auta jakože v cajku, tak aspoň jednomu z nás proletělo NOVÝM chladičem cosi co způsobilo díru přesně v žebru - úniku si Pavel všiml až když Miata začala hřát - Lukáš jednoucí za ním se pár km podivoval proč má tak zasviněný auto
No, zastavili jsme na prvním odpočívadle a po zjištění všech možných řešení jsme vyslali Lukáše k nejbližšímu prodejci dílů (sehnal starší chladič asi dvě hodiny cesty od nás), my jsme díru zacelili takovou tou sračkou do chladiče + šroubem
Pak jsme už vyrazili dál do muzea, chladič držel, tak jsme dojeli s tím, že budeme max měnit cestou z Augsburgu - stihnout muzeum byla priorita!
To jsme stihli a dál mě čekalo překvapení - po 17ti letech návrat na místo činu - Hotel Zadov - místo kde byl první sraz MX-5tkařů v ČR... My jsme měli jen malinký sraz, účel byl opít ženicha a to se jim celkem povedlo
Další volný den jsme už byli v Praze a dali do kupy moje auto na ženění...vlastně všechny
Jedna závěrečná na pobavení.. musim podotknout, že Adélka je strašně poctivá ženská - i když si šaty zamilovala, tak čistila kolo tak vehementně, že si je umazala