tak to som rad ze nemam jediny problem s brzdami na MX5.... podobne ako popisujes ty ale tak trochu inak
Tiez sa mi to deje zatial hlavne na slalomoch.
prejav jednoduchy, slapnem na brzdy a ukamzite idu do ABS, brzdu povolim a zase stlacim a stale len kope a nebrzdi. takze ano byvaju z toho pohadzane alebo uplne prestrelene branky za 20s. a to nepotesi ked chce clovek bojovat o podia. Zaujimavy fakt, ked som vytiahol poistku ABS a jazdil bez nej tak brzdy boli uplne iste bez problemu. Moje podozrenie je teda samotna jednotka ABS, bud ze je zavzdusnena, len to neviem preco by furt kopalo, alebo je proste samotna riadiaca jednotka nejaka zla a zle vyhodnocuje taketo situacie ? Na poslednom slalome som to uz len tak tak dobrzdil asi z 30kmh na vode, proste to nechcelo brzdit asi na 5x ked som stlacil a povolil brzdu nepomohlo. Jazdit bez ABS a 700€ pneumatikach sa mi celkom ako riesenie nepaci, takze ked ma niekto nejake konstruktivne napady co moze byt zle tak sa potesim.
PS napr to co popisujes ze s plnym plynom drzis brzdu, tak ja mam vtedy brutalne tvrdu brzdu, na prve slapnutie to este ide ale ked povolim a zase stlacim tak uz je to bieda
PS2 u mna mi to pride o dost horsie ako u teba, a teda narozdiel od teba vacsinou skusim povolit brzdy a zase brzdit aj niekolko krat po sebe, pretoze toto realne pomaha ak naozaj aktivujes ABS z dvovodu nizkej adhezie, to ale na zohriatych gumach nie je realne, vzhladom na to ze realne to naozaj brzdi asi tak ako ked zatiahnem moju rucnu brzdu