Si tady přihřeju polívčičku.
Už ani nevím, co tomu autu udělal, ale začaly se ozývat hydroštely. A taky bylo rozhodnuto, že se bude servisovat a když už, tak pořádně. Zimbic nelenil a zakoupil sobě rozvodovou sadu, špatnou vodní pumpu a těsnění na vačky a kliku (špatný bylo jen to na kliku). Že prý jestli bych mu nepomohl. No pomohl... Udělal, protože on to nikdy nedělal. A co bych za nějaké bankovky nepomohl...
- Už... skoro...
Takže se začalo odstrojovat. Je to Mazda, takže šrouby jsou buď dotažené nebo zarezlé, pokud je nepromazával unikající olej. Takže všechno až na domeček termostatu šlo v pohodě
V domečku se samozřejmě zatrhl šroub a tak se Zimbic rozhodl, že zakoupí sobě coolant reroute, když už se s tím dělám, ať mám trochu víc práce. No, proč ne. Nakonec to docela šlo všechno. Reroute nainstalován, hydroštely vyčištěny, rozvody nasazeny. A první start? No na brnk, sem přece chlapec šikovnej, že. Jako, jedna hadice od topení potřebovala novou sponu, stará už moc nedržela a hadici jsem rovnal. No a reroute trochu teče. Ale hydra až na jedno nemlátí a prej to jede moc pěkně (CAS jsem shodil a pak to naladil od ucha). Takže sukces.
- Hotovo! Skoro.