Muzzy píše:A jeste bych si v uvahach dal velky pozor na Eibach spring set - to je zcela nefunkcni reseni pro jakekoliv ucely
Muzzy píše:A jeste bych si v uvahach dal velky pozor na Eibach spring set - to je zcela nefunkcni reseni pro jakekoliv ucely
Muzzy píše:TeeJay: B12 si moc vysvetlit taky nedokazu. A kdyz jsem se na to ptal, tak mi to nedokazali vysvetlit ani zastupci bilsteinu ani eibachu . Ostatne pokud by nekdo mel osobni zkusenost s kompletnim B12 setem na mx-5, rad bych si to take poslechl... Obcas uz zacinam pochybovat i o tech tlumicich...
Jinak mluvim jednak ze sve vlastni zkusenosti i podle zkusenosti jinych (napr. i FM). Eibach pro-kit pruzina je vzhledem ke svemu snizeni moc mekka. Zbyly chod tlumice tedy nedokaze efektivne zvladnout a dochazi k castemu propruzeni na dorazy - to si myslim, ze neni o vnimani spravne funkce, ale o jasne disfunkci. Ostatne uz jsem se setkal i se situaci, ze se doraz vlastne na tlumic uz ani nevejde.
Mohl by to osvetlovat nazor, ze doraz je vlastne funkcni cast podvozku; v pripade, kdy auto lezi na dorazech porad, ale toto taky nedava smysl. A pokud jo, pak bych ocekaval eibach doraz, ktery je nadesignovan pro spravnou funkci pruziny od vyrobce...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 64 návštevníků