Igor píše:no jsem zvědav na výslednou výšku auta. Já mám taky yellow a eibach pro a upřímně stím se nedá jezdit po českých cestách. Mám to strašně nízko. I s podložkama 20 mm od vhml jeto hoodně nízý. Tak koukám po alternativních pružinách / vyšších podložkách. Jinak auto na podvozku funguje skvěle nebejt výšky.
Igor píše:no jsem zvědav na výslednou výšku auta. Já mám taky yellow a eibach pro a upřímně stím se nedá jezdit po českých cestách. Mám to strašně nízko. I s podložkama 20 mm od vhml jeto hoodně nízý. Tak koukám po alternativních pružinách / vyšších podložkách. Jinak auto na podvozku funguje skvěle nebejt výšky.
hroche píše:Igor píše:no jsem zvědav na výslednou výšku auta. Já mám taky yellow a eibach pro a upřímně stím se nedá jezdit po českých cestách. Mám to strašně nízko. I s podložkama 20 mm od vhml jeto hoodně nízý. Tak koukám po alternativních pružinách / vyšších podložkách. Jinak auto na podvozku funguje skvěle nebejt výšky.
tak jsem porovnal délky pružin a ty co mám k těm tlumičům jsou o dost kratší. když myslím o dost kratší tak to znamená zadek -75mm a předek -60mm.
vhml píše:Volna delka pruziny ma s vyskou auta pramalou souvislost, protoze tuhost pruziny...
Robo96 píše:Igor píše:no jsem zvědav na výslednou výšku auta. Já mám taky yellow a eibach pro a upřímně stím se nedá jezdit po českých cestách. Mám to strašně nízko. I s podložkama 20 mm od vhml jeto hoodně nízý. Tak koukám po alternativních pružinách / vyšších podložkách. Jinak auto na podvozku funguje skvěle nebejt výšky.
ak mas eibachy a 20mm podlozky tak si prakticky na vyske serioveho podvozku (pokial nieje niekde nieco spatne...) eibach struny znizuju o 25mm. seriova vyska je hooodne vysoko a ani -25 nieje problem takze ak sa ti -5 zda moc nizko, tak potrebujes okrem podloziek aj lift kit od vhml a mozes s tym aj do lesa
Igor píše:Bohuzel jeto ale tak. Zadek je dobrej. Rekl bych nizssi serie=zn ideal. Cenich ale az na zemi. Eibach pise -35 a tlumice jsou prej taky nizsi nez serie. No uvidime,nebudu to tady spamovat. Pockame jak to dopadne tady:)
Uživatelé procházející toto fórum: Google Adsense [Bot] a 140 návštevníků