Ahojte,
Tak som sa rozhodol, že prihodím nejaké nové info.
Nankang NKS2R ktoré som nahodil, sa javia ako veľmi dobré pneu. Na moje jazdenie plne postačujú.
Vymenil som aj CAS krúžok, čo mal byť 15min job, ale trápil som sa s tým niekoľko hodín, zohnať nový O krúžok nebolo jednoduché a aj ten čo prišiel z Ebay nesedel presne a musel som ho upravovať. Odvtedy je ale toto miesto suché a olej sa tade nestráca, čo ma teší.
Ďalším upgradeom, bola výmena strechy. Pustil som sa do toho sám, rám strechy išiel dolu z auta. Dá sa to urobiť aj na aute, ale je tam pár miest, ku ktorým je zlý prístup, ak by rám na aute ostal. Nakoľko tension wires boli už zničené a nové som nemal a objednať ich by bolo nadlho, vyrobil som si vlastné.
Na 3D tlačiarni som si vytlačil door bushingy, ktoré ako som si všimol delia majiteľov na skupiny ktorí to chvália a druhí ktorí hovoria že to nemá žiadny efekt. Ja som ich teda vytlačil na 3D tlačiarni prakticky za smiešnu cenu a nezaujato ich nahodil na auto. Výsledok je taký, že dvere sa zatvárajú bez hluku ako pred tým, pri prejazde nerovností nejde od dverí nepríjemné hrkotanie ako pred tým, ale všimol som si že sa mi začína od dverí ozývať iný zvuk, pri rovnej jazde aj na dobrom povrchu. Auto to vystužilo podľa mňa len minimálne, nemyslím si že to bola taká rapídna zmena, aj keď nejaký rozdiel pociťujem. Auto je v garáži a čaká na lepšie počasie, no ak bude zima aj ďalej takáto suchá a bez zimy, pri peknom počasí ho rád vytiahnem niekde prebehnúť.
Objednal som si taktiež reproduktory do hlavovej opierky (2ks každé sedadlo pre stereo zvuk), káble a všetko potrebné. A rád sa do toho pustím, verím že výsledok stojí za to. Repro sú 2 pásmové, takže si myslím že budú podstatne lepšie ako tie ktoré sa tam montovali pôvodne( ja tam nemám žiadne, takže ma čaká ešte kabeláž).
Auto dostalo aj nové sviečkové káble Jackson Racing.
Na jar by som rád spravil nejaké výstuhy karosérie, rád by som prípadne aj počul nejaký zoznam výstuh, ktoré na NA urobiť ako prvé. Auto sa pri nekvalitnej ceste dosť krúti a doslova je mi ho ľúto, chcel by som zabezpečiť, aby tie rázy od cesty bral podvozok a nie zvyšok auta...
Posielam nejaké obrázky: