Blix píše: Že světla nejde umístit tak jak by se to mělo, už je věc druhá..
kousmen píše:Rád vidím další zachraňované NAčko. Na ty mordovačky s podvozkem nemá nervy úplně každej, takže respekt a ať tě ten zápal neopouští.
Renee píše:Blix píše: Že světla nejde umístit tak jak by se to mělo, už je věc druhá..
Ve skutečnosti to jde moc hezky
BlixJá si s elektrikou rozumím tohle by problém udělat nebyl, ale přišlo mi to polovičaté protože na světle není označení RL. Takhle tam mám krásný Ečko i s RL, svítí to krásně, ale zase sem nedodržel umístění bo mě to nenapadlo (40cm od kraje, 60cm od sebe). Takže taky naprd [/quote]
Jako, kdybys moc chtěl, tak už umím i světla s RL, ale už to není levný. Jinak co se RL týká, tak denní svícení nespadá pod světlomety, takže i na STK by to měla být maximálně lehká závada (ale v praxi to zatím úplně vždy prošlo, dvakrát i s pochvalou, že to je moc pěkný ). U tvýho řešení je problém ta vzdálenost, jak píšeš, ale mám pocit, že když použiješ kulatý malý DRL a dáš je úplně do rohů tlamy, tak to vyjde.
[quote="Blix píše:...světlo v kufru...
Fernie píše:Co jsi použil za kit? Já tu mám rozdělaný světlo z interiéru a přemýšlím, jestli se mi s tím chce dělat, nebo ne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 146 návštevníků