froxic píše:Tak dobře to "tuzíš" S přívodem chladného vzduchu to vidím nápodobně, akorát to budu přivádět k druhé straně (KN typhoon u svodů). Nemáš jinak video se zvukem toho výfuku? O výměně střední části taky uvažuju - klasicky decat a více průchozí zadní tlumič nebo rezonátor? Chtěl bych hlubší zvuk, ale ať to netrhá uši, když to budu točit.
Beny píše:Předpokládám že jsi sedačku dával na původní výlisky co jsou na podlaze, nebo jsi odvrtával a šla přímo?
Destructor píše:Beny píše:Předpokládám že jsi sedačku dával na původní výlisky co jsou na podlaze, nebo jsi odvrtával a šla přímo?
Dával jsem na ty výlisky, na zem by to bylo ideálni, ale nechávám si možnost návratu sériové. Nevím jestli by sklidila úspěch na STK. Pásy mají E homologaci, sedačka "pouze" FIA, ale to v ČR nikoho netankuje.
Beny píše:Taky mě to do výhledna čeká, tak se ptám. Já kvůli vejšce asi budu muset na přímo do podlahy, ale štve mě že je to zásah co se špatně dává zpátky. Líbí se mi celkový pojetí projektu, držím palce.
TeeJay píše:Beny píše:Taky mě to do výhledna čeká, tak se ptám. Já kvůli vejšce asi budu muset na přímo do podlahy, ale štve mě že je to zásah co se špatně dává zpátky. Líbí se mi celkový pojetí projektu, držím palce.
Pokud ty výlisky v podlaze nevyřízneš flexou ale odboduješ bodovým vrtákem, tak to zpátky přivaříš zase krásně a jednoduše bodovými sváry - ale nevidím důvod to někdy dávat zpátky, i kdybys chtěl dát zpět originální sedačku, nic ti nebrání přidělat pojezdy do podlahy. Jestli půjde šroub do výlisku v podlaze nebo skrz podlahu je přece úplně jedno
m8rinek píše:TeeJay píše:Beny píše:Taky mě to do výhledna čeká, tak se ptám. Já kvůli vejšce asi budu muset na přímo do podlahy, ale štve mě že je to zásah co se špatně dává zpátky. Líbí se mi celkový pojetí projektu, držím palce.
Pokud ty výlisky v podlaze nevyřízneš flexou ale odboduješ bodovým vrtákem, tak to zpátky přivaříš zase krásně a jednoduše bodovými sváry - ale nevidím důvod to někdy dávat zpátky, i kdybys chtěl dát zpět originální sedačku, nic ti nebrání přidělat pojezdy do podlahy. Jestli půjde šroub do výlisku v podlaze nebo skrz podlahu je přece úplně jedno
Ona to zas taková prdel to ,,odbodovat,, není, tak aby jsi to bez poškození dostal zpět .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 138 návštevníků